Byt, 2 izbový

Kompletne zariadený byt v modernej rezidencii v priamom susedstve parku Stromovka. Plne zariadený byt je situovaný na prízemí nedávno zrekonštruovanej rezidencie v pokojnej ulici v prestížnej pražskej štvrti Bubeneč s rýchlym spojením do centra a plnou vybavenosťou v okolí. Pár zastávok električiek k staniciam metra Hradčanská a Vltavská, v blízkom dosahu parku na Letnej, Pražského hradu, letiska a medzinárodných škôl v Prahe 6.

Interiér tvorí obývacia izba s jedálenským priestorom a plne vybavenou kuchyňou, 1 spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou a vstupná chodba. Byt je orientovaný do tichého dvora s upravenou zeleňou.

Vinylové podlahy, veľké okná, bezpečnostné vstupné dvere, dostatok vstavaných skríň a úložných priestorov, zabudované svetlá, práčka, umývačka, mikrovlnná rúra, TV, videotelefón, pivnica 7,6 m2. Jedno podzemné garážové parkovacie státie zahrnuté v cene. Preddavky na spoločné služby a spotrebu energií vrátane internetu a TV od UPC 6.500 Kč / mes. K dispozícii od februára 2020.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    22601
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Celková plocha
    65 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    D
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.