Byt, 2 izbový

Luxusne zariadený zrekonštruovaný dizajnový byt s 13 m2 terasou s výhľadom do upravenej záhrady vo vnútrobloku, situovaný na 2. poschodí uzavretého rezidenčného projektu s privátnym parkom, 24h recepciou, podzemným parkovaním a ostrahou. Projekt sa nachádza v tesnej blízkosti parku Parukářka, v príjemnej lokalite v Prahe 3 s plnou občianskou vybavenosťou v blízkom dosahu (Olšanská poliklinika, pošta, početné možnosti nakupovania a športového vyžitia) a dobrou dopravnou dostupnosťou do centra vďaka početným električkovým spojom a neďalekej stanici metra Želivského.

O návrh a realizáciu interiéru sa postaralo STUDIO FREE DESIGN. Byt tvorí 1 spálňa s en-suite kúpeľňou (vaňa s teakovým obložením, okno "smart glass"), obývacia izba s jedálňou a plne vybavenou nadštandardnou kuchyňou, walk-in priechodný šatník, samostatná toaleta, technická komora a vstupná hala so vstavanými úložnými priestormi. Terasa je prístupná zo spálne i obývačky.

Luxusné vybavenie a zariadenie, dubové podlahy, podlahové kúrenie v kúpeľni, bezpečnostné dvere, klimatizácia, francúzske okná, bezpečnostné elektrické rolety, stoličky Vitra, svietidlá Artemide, posteľ Saffron, práčka, sušička, kuchynské spotrebiče Miele a doska Corian, audio systém v celom byte , centrálny vypínač, dve TV, alarm, videotelefón, pivnica. V cene je zahrnuté jedno nadštandardné garážové státie. Poplatky za spoločné služby, vodu a vykurovanie cca 6900 Kč mesačne. Elektrina sa hradí zvlášť. Interiér 83 m2, terasa 13 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    23717
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Podlahová plocha
    83 m²
  • Terasa
    13 m²
  • Celková plocha
    96 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.