Byt, 3 izbový

Jedinečný, originálne riešený pôdny mezonet po kompletnej novej prestavbe a modernizácii z dielne štúdia Vladan Běhal Design. Tento plne zariadený dizajnový byt leží na 4., najvyššom poschodí kompletne zrenovovaného secesného domu bez výťahu v žiadanej lokalite Prahy 8 v Karlíne, v blízkosti stanice metra Křižíkova. Neďaleko sa nachádza niekoľko vyhlásených karlínskych kaviarní, bistier a reštaurácií. Centrum mesta je dostupné behom pár minút električkou či metrom, možno využiť aj neďalekú cyklotrasu okolo Vltavy.

Nadčasový interiér tvorí na spodnej úrovni klimatizovaná obývacia izba s plne vybavenou kuchyňou a jedálenským kútom s novými nadštandardnými oknami, ktorú je možné plne otvoriť a prepojiť tak priestor so zeleným dvorom. Je tu spálňa s vybavenou šatňou, industriálne ladená kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom z liateho betónu a toaletou a otvorená vstupná chodba s množstvom vstavaných skríň. Horné poschodie, do ktorého vedie mlynárské schodisko, ponúka pracovňu s relaxačným priestorom s netradičnými sieťami, ktoré sú súčasťou podlahy, a spálňovú časť.

Čisté jednoduché línie, vysoký štandard vybavenia a prevedenia, klavír, nábytok na mieru, dostatok úložných priestorov, dubové parkety, talianska dlažba, betónová stierka na stene, vykurovaná podlaha v kúpeľni, bezpečnostné dvere, stmievače, plynový kotol, práčka, sušička, umývačka, indukčná varná doska, priestranná pivnica. Poplatky za spoločné služby a spotrebu energií sa hradia zvlášť. K dispozícii od mája 2019.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    31721
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Celková plocha
    116 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.