Byt, 4 izbový

Ponúkame na prenájom čiastočne zariadený byt na 7. poschodí originálnej obytnej polyfunkčnej budovy industriálneho rázu "L 'Ocelot" v Prahe 9 - Vysočanoch, situovanej v susedstve stanice metra Českomoravská, O2 arény a Galérie Harfa, v pešom dosahu stanice metra Vysočanská a nákupného centra Fénix. Dom, architektonicky odkazujúci k miestnej industriálnej tradícii, sa stal v r. 2008 víťazom v kategórii rezidenčných projektov 10. ročníka súťaže Best of Realty. Jedinečná moderná budova okrem iného ponúka bezpečnostnú službu, kamerový systém, kvalitnú vzduchotechniku, vstupy na čip a podzemné parkovanie.

Byt tvorí obývacia izba s jedálenským priestorom a plne vybaveným kuchynským kútom, 2 spálne so vstavanými skriňami, pracovňa / 3. spálňa, ďalej kúpeľňa s vaňou so sprchovou zástenou a toaletou, samostatná toaleta s bidetovou spŕškou, technické zázemie a vstupná chodba.

Betónové steny a stropy v niektorých miestnostiach, dubové parkety, dlažba, bezpečnostné vstupné dvere, vstavané úložné priestory, okná s trojitými sklami, elektricky ovládané predokenné rolety, stropné ventilátory, príprava na audio systém, centrálne vykurovanie, podlahové kúrenie v kúpeľni, výborná izolácia, práčka, sušička, kuchyňa Seimatic so spotrebičmi Miele, žulová kuchynská doska, umývačka, indukčná varná doska, mikrovlnná rúra, UPC, satelitný príjem, koláreň / kočikáreň v budove. K bytu patrí pivnica a uzamykateľný box v spoločnej klimatizovanej vínnej pivnici. V cene je zahrnuté 1 garážové státie v budove. Poplatky za spoločné služby, spotrebu vody a vykurovanie činia cca 5000 Kč mesačne. Preddavky na elektrinu sa hradia zvlášť (prevod na nájomcu).

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    31842
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Celková plocha
    94 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.