Byt, 3 izbový

Ponúkame na prenájom kvalitný, novo zrekonštruovaný byt s terasou v prestížnej lokalite na Hanspaulke v blízkom dosahu Šáreckého údolia. Byt sa nachádza na zvýšenom prízemí kompletne novo zrekonštruovanej vily so spoločnou záhradou v pokojnej vilovej štvrti s rýchlou dostupnosťou do centra. Pár zastávok je to autobusom k staniciam metra Bořislavka či Hradčanská, 15-20 minút jazdy autom do centra. V rýchlej dostupnosti je letisko a početné medzinárodné školy, neďaleko je aj športový areál Juliska.

Interiér tvorí rohová obývacia izba s veľkým výklenkom, oddelená posuvnými dverami od plne vybavenej kuchyne s jedálňou a prístupom na terasu, ďalej 2 samostatné spálne, kúpeľňa (vaňa so sprchovou zástenou, toaleta), samostatná toaleta pre hostí a vstupná hala so vstavanými skriňami a úložnými priestormi. Byt má tiež samostatný zadný prístup do spoločnej záhrady.

Zachované pôvodné prvky, vysoké stropy, veľké okná, parkety, veľkoformátová dlažba, bezpečnostné vstupné dvere, zrepasované a nové drevené manuálne predokenné žalúzie, centrálne kúrenie, umývačka, mikrovlnná rúra, alarm, videotelefón, pivnica, automatická závlaha na záhrade, automatické brány. V cene je zahrnuté 1 parkovacie státie na pozemku. Poplatky za spoločné služby, vodu, vykurovanie a internet činia 5000 Kč mesačne. Elektrina sa hradí zvlášť.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    32078
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Celková plocha
    113 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.