Byt, 2 izbový

Nový, kompletne zariadený pôdny byt na 8., najvyššom poschodí plne zrenovovaného bytového domu s výťahom, kamerovým systémom a parkovaním vo vnútrobloku. Budova stojí v pokojnej ulici na pomedzí Žižkova a Vinohrad, v lokalite s rýchlym dopravným spojením do centra a výbornou občianskou vybavenosťou v okolí, v pešom dosahu nákupného centra Atrium Flora a staníc metra Flora a Jiřího z Poděbrad. Dobre dostupné sú aj parky Riegrovy sady a Parukářka.

Byt tvorí priestranná obývacia izba s plne vybavenou kuchyňou a jedálenským priestorom, 1 spálňa, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta, walk-in šatník a vstupná chodba s úložnými priestormi.

Kvalitné vybavenie a prevedenie, drevené podlahy, veľkoformátová dlažba, svetlovody, plynový kotol, umývačka, indukčná varná doska, mikrovlnná rúra, riad a kuchynské náčinie, TV, pivnica. Možnosť prenájmu 1 parkovacieho státia pre motocykel vo vnútrobloku budovy za 800 Kč / mes. Poplatky za spoločné služby a spotrebu energií sa hradia zvlášť.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    32134
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Celková plocha
    88 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.