Byt, 3 izbový

Ponúkame na prenájom zrekonštruovaný zariadený mezonet s balkónom a 2 kúpeľňami na 3. poschodí rezidencie River Diamond s 24/7 recepciou a bezpečnosťou, podzemnými garážami a pôvabnou privátnou záhradou v japonskom štýle s vodnými prvkami vo vnútrobloku. Dom stojí vo vyhľadávanej lokalite v pražskej štvrti Karlín so skvelou dopravnou dostupnosťou do centra, jedinečnou polohou pri Vltave s cyklistickým chodníkom, neďaleko prievozu cez rieku a golfového ihriska. Pár minút chôdze od rezidencie sa nachádza stanica metra Křižíkova (trasa B) a električková zastávka, v pešom dosahu potom bohatá občianska vybavenosť (reštaurácie, bistrá, kaviarne, obchody, kino atď.). Budova je nadštandardne vybavená, rezidencia získala v r. 2007 titul Stavba roka.

Spodné poschodie bytu tvorí 1 spálňa s kúpeľňou (sprchovací kút, toaleta), technická komora a vstupná chodba. Na hornom poschodí je obývacia izba s plne vybavenou kuchyňou a jedálenským priestorom, 1 spálňa s balkónom a kúpeľňou (vaňa so sprchovou zástenou, toaleta), chodba so vstavanými skriňami a toaleta pre hostí. Obe spálne poskytujú výhľad na nábrežie Vltavy a do japonskej záhrady.

Kvalitné vybavenie, drevené podlahy, dlažba, bezpečnostné vstupné dvere, veľkoplošné okná, centrálne kúrenie, práčka, umývačka, mikrovlnná rúra, satelit, výťah, vstupy na čip. V cene sú zahrnuté 2 garážové státia. V objekte sa ďalej nachádza vlastná správa, technické zabezpečenie budovy a možnosť parkovania pre návštevy. Preddavky na poplatky za spoločné služby, vykurovanie a spotrebu vody činia cca 6620 Kč mesačne. Poplatky za spotrebu energií sa hradia zvlášť.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    32259
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Podlahová plocha
    112 m²
  • Balkón
    8 m²
  • Celková plocha
    120 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.