Byt, 2 izbový

Ponúkame na prenájom zariadený byt na 4. poschodí rezidenčného komplexu Avenium s 24/7 recepciou, ostrahou a uzavretým vnútroblokom s detským ihriskom. Rezidencia stojí v centrálnej časti Holešovíc so všetkou občianskou vybavenosťou v blízkom dosahu, s električkovými spojmi ku staniciam metra Vltavská, Nádraží Holešovice (trasa C) alebo Palmovka (trasa B). Lokalita s výbornou dostupnosťou do centra, v blízkosti sa nachádza Squash Holešovice, golfové ihrisko (driving range) Rohanský ostrov, Galéria moderného umenia DOX, známa Pražská tržnica a mnoho divadiel a hudobných klubov - SaSaZu, La Fabrika, Rock Opera, Jatka 78.

Byt s výhľadom do pokojného vnútrobloku ponúka obývaciu izbu s plne vybavenou kuchyňou, 1 spálňu, kúpeľňu s vaňou, samostatnú toaletu, veľký šatník a vstupnú chodbu.

Laminátové podlahy, dlažba, francúzske okná, bezpečnostné vstupné dvere, práčka, umývačka, videotelefón, UPC internet (v cene). K dispozícii je 1 garážové státie (v cene). Poplatky za spoločné služby, vodu a vykurovanie: 5200 Kč mesačne. Elektrina bude prevedená na nájomcu.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    32758
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Celková plocha
    80 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.