Byt, 4 izbový

Tento nadštandartný, čiastočne zariadený byt s elegantným dizajnom, 76 m2 privátnou záhradou, 10 m2 terasou a krásnym výhľadom na mesto a do okolitej zelene je súčasťou moderného komorného projektu Barrandovská zahrada. Na mieste prvorepublikového domu v pôvodnej vilovej zástavbe starého Barrandova vyrástla nízkoenergetická rezidencia kombinujúca súdobú architektúru a neopozeraný dizajn s mnohými benefitmi rodinných domov. Rozľahlý pozemok, ktorý je zo všetkých strán obklopený vysokými stromami bol pretvorený na súkromnú záhradu s miestami pre stretávanie ako je detské ihrisko, ohnisko či pergola s posedením a výhľadom do údolia Vltavy. Pozemok leží priamo na hrane útesu barrandovského skalného masívu, na ktorý nadväzuje rozľahlé zalesnené územie Chuchelského hája. Všetka občianska vybavenosť je pritom na dosah ruky, rovnako ako zastávky MHD či napojenie na hlavné cestné ťahy.

Nadčasový interiér je výsledkom realizácie návrhu architektonicého štúdia Atelier Kunc Architects. Slnečný byt tvorí priestranná obývacia izba s plne vybavenou kuchyňou, jedálenským priestorom a terasou s pôsobivým výhľadom, hlavná spálňa s en-suite kúpeľňou (sprchovací kút, toaleta), 2 detské spálne, spoločná kúpeľňa (vaňa, toaleta), technická komora a vstupná hala . Byt sa nachádza na 4. poschodí s výťahom.

Vysoký štandard vybavenia, luxusné materiály - napr. mramor a travertín, vstavané skrine v hlavnej spálni a hale, dubové podlahy, dlažba, bezpečnostné vstupné dvere, bezfalcové interiérové dvere, predokenné žalúzie, centrálne vykurovanie, podlahové kúrenie, práčka, sušička, indukčná varná doska , umývačka, vysávač, TV, videotelefón, alarm, pivničné kobky. Byt je možné dozariadiť nábytkom za vyššie nájomné. V cene sú zahrnuté 2 parkovacie státia v garáži. Poplatky za spoločné služby, spotrebu vody, vykurovanie a údržbu záhrady: cca 5000 Kč mesačne. Elektrina sa hradí zvlášť.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    32801
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Podlahová plocha
    120 m²
  • Terasa
    10 m²
  • Celková plocha
    130 m²
  • Záhrada
    76 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.