Byt, 4 izbový

Ponúkame na prenájom nový, južne orientovaný byt s krytým vonkajším bazénom, 2 kúpeľňami, terasou a záhradou v prízemí nadčasového pasívneho viladomu v pokojnej jednosmernej ulici lemovanej stromami v prémiovej lokalite na Hřebenkách. Projekt so saunou, relaxačnou zónou, pôsobivými vstupnými priestormi a podzemným parkovaním je zasadený do vilovej zástavby z 1. pol. 20. storočia na úpätí Strahova a ponúka pokojné bývanie a vysokú mieru súkromia. Lokalita ponúka rýchlu dostupnosť do centra a k plnej občianskej vybavenosti, a tiež blízkosť parkov Klamovka a Ladronka. Pár minút od budovy sa nachádzajú zastávky autobusu a električiek s rýchlym spojením ku komerčne-zábavnému parku Nový Smíchov a stanici metra Anděl. V dobrej dostupnosti sú aj Francúzska, Nemecká a Japonská škola a medzinárodné školy v Prahe 6.

Interiér bytu tvorí priestranná obývacia izba s plne vybavenou kuchyňou a jedálňou, hlavná spálňa s vlastnou kúpeľňou (sprchovací kút, toaleta), ďalšie 2 spálne, samostatná kúpeľňa (vaňa, toaleta), technická miestnosť, šatník a vstupná hala. Všetky hlavné miestnosti majú vstup na terasu / záhradu s bazénom.

Klimatizácia, inteligentné ovládanie domácnosti, trojvrstvové dubové podlahy, veľkoformátová bezšpárová dlažba, vstavané skrine, drevené okná s izolačnými trojsklami, elektricky ovládané predokenné hliníkové rolety, bezfalcové interiérové ​​dvere, bezpečnostné vstupné dvere, značkové zariaďovacie predmety, centrálne vetranie s rekuperáciou tepla, vykurovanie pasívnymi konvektormi pod oknami, vyhrievané podlahy v kúpeľniach, videotelefón, automatická závlaha, vstup do budovy na čip, pivnica, veľký záhradný domček, spoločná sauna, privátna vinotéka (27m2), výťah, kočikáreň. V cene sú zahrnuté 2 parkovacie státia v podzemnej garáži. Mesačné poplatky za spoločné služby a spotrebu energií 15000 Kč. Elektrina sa hradí zvlášť. K dispozícii od 15.9.2019. Nájomca musí byť platca DPH.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    33065
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Podlahová plocha
    110 m²
  • Terasa
    56 m²
  • Celková plocha
    166 m²
  • Záhrada
    367 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.