Byt, 4 izbový

Moderný, čiastočne zariadený pôdny mezonetový byt na 4., najvyššom poschodí zrekonštruovaného bytového domu s výťahom a zachovanými pôvodnými prvkami v Prahe na Smíchove. Budova sa nachádza v pešom dosahu záhrady Kinských, Petřínských sadov, nábrežia Vltavy a Francúzskeho lýcea. Lokalita so všetkou občianskou vybavenosťou v blízkom dosahu a rýchlym spojením do centra, pár minút chôdze od stanice metra Anděl a obchodno-zábavného centra Nový Smíchov.

Spodnú úroveň bytu tvorí obývacia izba s plne vybavenou kuchyňou, spálňa so vstavanou skriňou, toaleta, technické zázemie a vstupná chodba so vstavanými úložnými priestormi. Na medziúrovni sa nachádza odpočinkový priestor / čitáreň s krásnym výhľadom na Prahu. Horné poschodie ponúka hlavnú spálňu so vstavanými skriňami a en-suite kúpeľňou (sprchovací kút, toaleta), ďalšiu spálňu a samostatnú kúpeľňu (vaňa, toaleta).

Drevené podlahy, bezpečnostné vstupné dvere, elektricky ovládané rolety, elektrický kotol, práčka a umývačka zn. Miele, chladničky Liebherr, indukčná varná doska, umývačka, mikrovlnná rúra. Možnosť prenájmu garážového státia v neďalekom OC Nový Smíchov. Poplatky za spoločné služby a vodu: 460 Kč / osoba / mesiac. Elektrina sa hradí zvlášť.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    33524
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Celková plocha
    116 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.