Byt, 3 izbový

Ponúkame na prenájom nadštandardný, plne klimatizovaný mezonet so saunou, vírivkou, 2 terasami (celkom 60 m2) a krásnym výhľadom do ďalekého okolia, situovaný na 7. poschodí moderného bytového domu s výťahom, 24/7 ostrahou, spoločným upraveným vnútrobloku so zeleňou a podzemným parkovaním. Dom sa nachádza v pokojnej ulici v blízkom dosahu administratívneho centra Prahy 4, v lokalite s plnou občianskou vybavenosťou a rýchlou dostupnosťou do centra, pár krokov od zastávky autobusu a pár minút chôdze od stanice metra Kačerov.

Spodné poschodie bytu tvorí obývacia izba s plne vybavenou kuchyňou a prístupom na terasu, kúpeľňa (sprchovací kút s masážnym panelom, toaleta) a vstupná hala so vstavanými úložnými priestormi. Na hornom poschodí sa nachádza hlavná spálňa s prístupom do zimnej záhrady so saunou a ďalej na terasu s vírivkou, druhá spálňa s prístupom na terasu, kúpeľňa (vaňa so sprchovou zástenou, bidet, toaleta) a walk-in šatník. Obe terasy sú prepojené vonkajším schodiskom.

Kvalitné vybavenie a zariadenie, nábytok na mieru, drevené podlahy, veľkoplošná dlažba, bezpečnostné dvere, drevené interiérové ​​dvere, vstavané skrine a úložné priestory v spálňach, zatemňovacie závesy, predokenné žalúzie a markíza na diaľkové ovládanie, centrálne kúrenie, práčka, umývačka, indukčná varná doska, chladnička amerického typu, vinotéka, 2 TV, alarm, záhradný nábytok, pivnica. V cene sú zahrnuté 2 garážové státia. Poplatky za spoločné služby, vodu, vykurovanie, ostrahu a parking: cca 8500 Kč mesačne. Elektrina sa hradí zvlášť. K dispozícii od 1. 2. 2020.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    33537
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Podlahová plocha
    135 m²
  • Terasa
    60 m²
  • Celková plocha
    195 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.