Byt, 3 izbový

Ponúkame na prenájom plne klimatizovaný byt kompletne vybavený v dizajne ARMANI. Byt s terasou a krásnymi výhľadmi do zelene leží na 1. poschodí rezidenčného projektu Cisársky mlyn s výťahom, ostrahou, upravenou záhradou a podzemným parkovaním. Súčasťou kompletne zrekonštruovanej, pôvodne renesančnej budovy je tiež krížová chodba, ktorá slúži ako spoločenské zázemie projektu. Dom stojí v pokojnej romantickej lokalite priamo na okraji parku Stromovka, v blízkosti nábrežia Vltavy, s bohatými možnosťami športového vyžitia a relaxácie a rýchlym spojením do centra - púhe dve zastávky autobusom k metru Hradčanská s plnou vybavenosťou v okolí.

Interiér bytu tvorí obývacia izba s plne vybavenou kuchyňou a prístupom na terasu, 2 spálne, kúpeľňa so sprchovacím kútom, bidetom a toaletou, samostatná toaleta s bidetom, veľký walk-in šatník a vstupná hala.

Luxusné materiály a vybavenie, výhľady do zelene, klimatizácia, vysoké stropy, drevené podlahy, dlažba, bezpečnostné vstupné dvere, vstavané úložné priestory, francúzske okná, siete proti hmyzu, spotrebiče Miele, práčka, sušička, umývačka, mikrovlnná rúra, videotelefón, TV, alarm, samostatné merače energií, kamerový systém a nočný vrátnik v objekte. Možnosť prenájmu 1 parkovacieho státia v podzemnej garáži v budove za 2000 Kč mesačne + DPH. Poplatky za spoločné služby sú zahrnuté v nájomnom. Poplatky za spotrebu energií sa hradia zvlášť. K dispozícii od 2. januára 2020.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    33990
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Podlahová plocha
    120 m²
  • Terasa
    10 m²
  • Celková plocha
    130 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.