Byt, 4 izbový

Ponúkame na prenájom nadštandardný, kompletne zariadený, plne klimatizovaný byt so saunou, vírivkou, 2 kúpeľňami, 2 terasami a krásnym výhľadom do ďalekého okolia, situovaný na 2. poschodí uzavretého rezidenčného komplexu Rezidencia Panorama s 24/7 ostrahou, detským ihriskom a parkovaním. Pokojné bezpečné bývanie s dobrou dostupnosťou do medzinárodných škôl, nákupného centra i športových zariadení (bazén, tenisové kurty, telocvičňa cca 300 m). Rezidencia stojí v bezprostrednej blízkosti stanice metra Radlická, trasa B (5 minút chôdze), lokalita ponúka autobusové a električkové spoje a rýchle spojenie ku komerčnému centru Nový Smíchov / Anděl.

Slnečný interiér bytu tvorí veľká obývacia izba s plne vybavenou kuchyňou, jedálenským priestorom a terasou s výhľadom na mesto a Vyšehrad, hlavná spálňa s 2 veľkými walk-in šatníkmi, spálňa s en-suite kúpeľňou (sauna, sprchovací kút, toaleta), vybavená pracovňa, plne vybavená samostatná kúpeľňa, technická komora a vstupná hala s početnými vstavanými skriňami a úložnými priestormi. Tri hlavné izby majú vstup na zasklenú terasu s vírivkou.

Luxusné vybavenie a prevedenie, drevené podlahy, koberce, dlažba, bezpečnostné dvere, vstavané úložné priestory, francúzske okná, elektricky ovládané bezpečnostné predokenné rolety, centrálne kúrenie, masážna vaňa, práčka, sušička, umývačka, mikrovlnná rúra, vinotéka, kávovar, audio systém Bang & Olufsen, TV, videotelefón, alarm, pivnica, výťah, vstupy na čip. V cene sú zahrnuté 2 parkovacie státia v objekte - jedno v garáži a jedno vonkajšie. Záloha na spoločné domové služby, vodu a vykurovanie: 6100 Kč mesačne. Elektrina bude prevedená na nájomcu.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    34160
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Podlahová plocha
    163 m²
  • Terasa
    68 m²
  • Celková plocha
    231 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.