Byt, 2 izbový

Rezidencia Trójsky mlyn, historická budova po citlivej rekonštrukcii, spĺňa súčasné nároky na moderné bývanie vrátane výťahu, krytého parkovania a nonstop recepcie. Príjemné kľudné prostredie s privátnou záhradou, v tesnom susedstve zoologickej záhrady a kúsok od botanickej záhrady. Dobrá dopravná dostupnosť do centra aj von z mesta.

Byt nachádzajúci sa na 2. podlaží je v kolaudačnom súhlase označený dispozíciou 1 + kk, ale súčasná dispozícia ponúka oddelenú vstavanú spálňu, svetlú obývaciu izbu s kuchynským kútom a kúpeľňu so sprchou, WC a bidetom.

K vybaveniu patria drevené podlahy a špaletové okná, sklenené dvere, priznané trámy a sklenené plochy prepúšťajúce svetlo. Vykurovanie plynovým kotlom. Možnosť užívania vonkajšieho parkovania na pozemku, spoločnej záhrady a kolkárne.

Unikátna lokalita mimo hlavnej cesty či rušnej ulice. Z jednej strany rieka, z druhej zámocká záhrada Trójskeho zámku, z tretej zoologická záhrada. Obľúbená cyklotrasa pozdĺž Vltavy vedie priamo pred domom, prievozom sa dá dostať do Stromovky. Dopravné spojenie zaisťujú autobusy, spoje k stanici metra linky C Nádraží Holešovice sú rýchle. Cesty autom uľahčuje blízky vjazd do tunelového komplexu Blanka.

Interiér 63 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35629
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Celková plocha
    63 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.