Byt, 2 izbový

Luxusný 2 izbový mezonet na prenájom v štýlovom prevedení v žiadanej rezidenčnej časti objektu Eurovea s priamym výhľadom na Dunaj. Obľúbená lokalita v blízkosti centra mesta poskytujúca všetku občiansku vybavenosť vrátane vzdelávacích a zdravotníckych zariadení, obchodov a supermarketov, ako i bohaté možnosti športového vyžitia. Rýchla dostupnosť autom i MHD. Príjemná lokalita s nákupným centrom Eurovea poskytuje večerné prechádzky na obľúbenej Dunajskej promenáde.

Dispozíciu bytu tvorí vstupná chodba so vstavaným šatníkom, kúpeľňou so sprchou a WC, práčovňou, obývacou izbou s francúzskym balkónom, spojenou s kuchyňou s ostrovčekom a jedálňou. Na poschodí je umiestnená spálňa s walk-in šatníkom a druhá kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou.

Vybavenie zahŕňa keramické gresové podlahy, elektrické závesy, LED osvetlenie, kuchyňa s kvalitnými novými elektro spotrebičmi v záruke, sanita dovezená z Talianska, unikátne sklenené obklady v kúpeľniach a batérie Grohe so Swarovski krištáľmi, luster tvorený optickými vláknami končiaci benátskymi krištáľmi, dizajnové nerezové schodisko vyrobené na mieru. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: nové rozvody elektriny, chladenia aj kúrenia. K bytu prislúcha pivničná kobka.

Cena prenájmu 1.600 EUR + 230 EUR energie + 100 EUR parkovanie

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35892
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Poplatky za služby
    230 EUR Mesačne
  • Celková plocha
    94 m²
  • Parkovanie
    garážové státie 100 EUR
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.