Developerský projekt

Fragment je architektonicky unikátny projekt prémiového nájomného bývania navrhnutý ateliérom QARTA architektura v spolupráci s Davidem Černým. Ponúkame na prenájom plne vybavené byty s dispozíciami od 1+kk až po veľkorysé mezonety s vlastnými strešnými terasami.

Budova s centrálnou recepciou, ostrahou a nadštandardným technologickým vybavením je zasadená do pražského Karlína – jednej z najoriginálnejších mestských štvrtí. Leží len pár krokov od stanice metra Invalidovna a zastávok električiek. Lokalita s rýchlym spojením do centra ponúka aj kompletnú občiansku vybavenosť a služby vrátane mnohých business a administratívnych centier, kvalitných reštaurácií, kaviarní, bistier a obchodíkov. Priamo v budove je k dispozícii napr. kaviareň, drogéria, reštaurácia a fitness centrum.

Všetky byty vo Fragmente ponúknu dômyselné riešenie dispozícií, dizajnové vybavenie aj najmodernejšie technologické riešenia. Vybavenie všetkých bytov zahrnie napríklad systém Smart home Loxone (ktorý okrem iného ovláda tepelnú pohodu, intenzitu vetrania a predokennej rolety podľa pokynov meteostanice), práčku so sušičkou, umývačku riadu či mikrovlnnú rúru. Možnosť prenájmu pivničnej kóje a garážového státia v budove. Možnosť zaistenia jednorazového alebo pravidelného upratovania. Záloha na spoločné služby a spotrebu energií sa hradí zvlášť.

Neoddeliteľnou súčasťou celého areálu bude okolitá prírodná relaxačná zóna s bohatou zeleňou a vodnými prvkami.

K dispozícii od apríla 2023. Viac informácií nájdete na webových stránkach frgmnt.cz.

Prehľadová tabuľka

  • Adresa
    Praha 8, Karlín, Hlavní město Praha
  • Parkovanie
    Áno
  • PENB
    A
  • Referenčné číslo
    42581

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa i na ďalšie developerské projekty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.