Rodinný dom, 5 izbový

Jedinečný klimatizovaný 5-izbový dom plný denného svetla na prenájom. Dom bol navrhnutý renomovaným architektonickým štúdiom a sú v ňom použité kvalitné materiály a prírodné farby. Lokalita Jaroviec plná zelene v blízkosti prírody ponúka možnosť aktívneho oddychu na hrádzi, ktorá sa zároveň napája na cyklotrasu SK-HU-AT. V pešej dostupnosti zastávky MHD, základná škola, obchody, pošta a reštaurácie.

Prízemie domu pozostáva zo vstupnej chodby so vstavaným šatníkom na mieru, z toalety s umývadlom, kúpeľne so solitérnou vaňou a práčovňou s kotolňou, troch spální, pracovne, obývacej izby s murovaným krbom a kuchyňou s kvalitnými spotrebičmi značky Bosch. Hlavná spálňa s východom do átria s japonskou záhradou, spálňa disponuje 2 walk-in šatníkmi, en-suite kúpeľňou s walk-in sprchovým kútom a toaletou. Z pracovne, obývačky aj kuchyne je východ na krytú terasu.

Vybavenie štandardu zahŕňa drevené parkety, hliníkové okná s izolačným trojsklom, vonkajšie hliníkové žalúzie, gresovú dlažbu v kúpeľniach, podlahové kúrenie, plynový kotol a zásobník na vodu Buderus, klimatizáciu, stropy z liateho betónu, LED osvetlenie, zabezpečovací systém domu Jablotron. Kuchyňa disponuje ostrovčekom s kameňa so zabudovanými spotrebičmi vrátane drviča odpadkov.

Na pozemku sa nachádza záhrada s vyhrievaným bazénom o rozmere 7x3 m s hĺbkou 1,6 m, vŕtaná studňa na napúšťanie bazéna a automatické závlahy. Je tu tiež druhý samostatný dom z ulice s možnosťou využitia na firemný účel (kancelária, ambulancia), prípadne ako samostatné bývanie pre rodičov/deti. Na pozemku je možnosť parkovania vo dvore pre 4 autá.

Interiér 173 m2, pozemok 884 m2

Mesačné nájomné 2300 EUR + 250 EUR záloha za energie

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    40273
  • Mesačné nájomné
    Prenajaté
  • Podlahová plocha
    173 m²
  • Zastavaná plocha
    260 m²
  • Pozemok
    884 m²
  • Parkovanie
    parkovanie vo dvore
  • Pivnica
    -
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa tiež na ďalšie rodinné domy v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.