Špecializované predajne s potravinami - Lahôdky & delikatesy

YEME je rodinný supermarket, reťazec predajní s potravinami plných chutí. Jeho vlajková loď v bratislavskom Ružinove sídli vo veľkej hale, ktorá predtým slúžila ako skladový priestor. YEME má svoju vlastnú deli a mäsovýrobu a poctivú pekáreň priamo v obchode. Atmosférou toto miesto pripomína modernú mestskú tržnicu so stánkami navrhnutými tak, aby odkazovali na miestne tradície - inšpirované životom na slovenskej dedine a ľudovými remeslami.

YEME precestovalo veľa kilometrov s cieľom vyhľadať miestne farmy, aby mohlo naplniť svoju misiu "prinesením skutočne kvalitných, poctivých a prevažne lokálných potravín na slovenské stoly, takých, ktoré zodpovedajú potrebám mestského a rodinného zákazníka". Aj keď máte vo svojom blízkom okolí trh, zájdite si do YEME pre ich prvotriedne čerstvé mäso, kvalitné mliečne výrobky nielen z kravského, ale aj ovčieho a kozieho mlieka a výnimočné pekárenské výrobky. Každý týždeň tu v ponuke nájdete špeciálny druh mäsa s odporúčaným receptom na jeho prípravu.
Vysoko profesionálni zamestnanci vám vždy radi pomôžu s výberom, odpovedia na akékoľvek otázky a podrobne vysvetlia pôvod výrobkov. Môžete si vybrať mnohé domáce lahôdky vyrobené priamo na mieste, ako napríklad chutné domáce nátierky rôznych druhov alebo domácu šunku, ktorá obsahuje 99% mäsa a žiadne konzervačné látky. Veľmi populárnou sekciou v YEME je pekáreň, kúpite si tu bochník chleba, rustikálnu bagetu aj voňavé domáce šišky. Mnohé výrobky sa pečú priamo na mieste, môžete dokonca pozorovať pekárov ako práve vyberajú horúci chlieb z nádhernej rustikálnej pece na drevo. Nemôžete si nechať ujsť ani ich oddelenie vín, kde nájdete široký výber domácich a zahraničných vín, ktorý uspokojí aj najnáročnejšieho zákazníka. A v prípade, že je vašim obľúbeným nápojom pivo, prekvapí vás obrovský sortiment piva z miestnych remeselníckych pivovarov. Ak hľadáte miesto, kde je nákup potravín príjemným zážitkom, príjdite do Yeme. Tu zaručene nájdete to, čo hľadáte! 

ďalšie špecializované predajne s potravinami - Lahôdky & delikatesy

Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.