Bary

Mirror Cocktail Bar je pravdepodobne jedným z najkrajších barov, aké kedy vznikli, a jeho hlavným poslaním je byť očarujúcim, jedinečným miestom, ktoré podáva koktaily ako magické príbehy.

Bar šikovne využil talent miestnych dizajnérov, remeselníkov a umelcov, ktorí pomohli dosiahnuť atraktívnu víziu jeho zakladateľov. To, čo na vás v Mirror čaká, je čistý rozmar; Mirror Cocktail Bar je jednoducho povedané miestom koktailových snov. Pod vedením Petra Marcinu, známeho oceňovaného bar manažéra s vášňou pre najvyššiu triedu koktailového umenia, predstavuje Mirror "dokonalý svet zmyslových zážitkov nápojovej gastronómie" v elegantnom interiéri historickej budovy Carlton v hoteli Radisson Blu. 

Kozmopolitný duch zlatých čias strednej Európy je v Mirrore živý vďaka tomu, že sa nachádza na  historickom mieste, ktorému teraz dominuje bujný a pôsobivo umiestnený strom z dielne miestneho floristu Róberta Bartolena. Koktaily v Mirror nemajú konkurenciu; každý podávaný koktail má vyladenú kompozíciu chutí a podáva sa jedinečným, umeleckým spôsobom. Okrem toho bar pripravuje vlastné sirupy a tinktúry, pričom často pracuje s miestnymi produktmi vrátane ovocia a byliniek. Ponuka koktailov pozostáva z celodenného menu Classy (netradičná obmena nadčasovej klasiky) a večerných značkových koktailov Art and Nature. Kolekcia koktailov Art je " galéria – každý koktail má nezvyčajnú vizuálnu kompozíciu a na prchavý okamih sa stáva umeleckým dielom", zatiaľ čo séria Nature vzdáva "hold prírode ako zdroju nekonečnej inšpirácie a životodarnej energie. Súčasťou zážitku sú vône a prírodné materiály". V spoločnosti Mirror sa berie do úvahy každý malý detail dizajnu, čím sa zabezpečuje, že ich kreatívna vízia sa naďalej realizuje. Koktaily sa podávajú v dizajnových pohároch od prestížneho dizajnéra skla Patrika Illa, v originálnych botanických aranžmánoch od Botanical.Lab, v ručne vyrobených miskách od si.li ceramics, na mramorových podnosoch od Metaformi, na drevených podnosoch od WoodBuG a ďalších.

  • Adresa
    Hviezdoslavovo nám. 3 811 02 Bratislava
  • Telefón
  • Web
    www.mirrorbarcarlton.com

ďalšie bary

Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.