Byt, 2 izbový

Nevšedný byt s množstvom svetla a balkónom s nerušenými výhľadmi na prírodnú pamiatku Hrnčiarske lúky je súčasťou komornej rezidencie vytvorenej v historickej usadlosti, zasadenej do miesta s pokojnou vidieckou atmosférou. Štvrť Šeberov je obľúbená práve pre svoj susedský charakter, širokú občiansku vybavenosť, dobrú dopravnú dostupnosť aj blízkosť prírody.

Byt umiestnený v 3. podlaží domu sa skladá z otvoreného obytného priestoru s kuchyňou, jedálňou a vstupom na západne orientovaný slnečný balkón s krásnym výhľadom, ďalej 1 spálňa, kúpeľne, samostatné toalety a predsiene. Obývacia izba poskytuje vďaka otvoreniu stropu do krovu a veľkému francúzskemu oknu na balkón pocit vzdušnosti, schodisko vedie do galérie s pracovným a relaxačným kútom.

Rezidencia bola skolaudovaná v r. 2016. K štandardu patrí plávajúca drevená podlaha, v kúpeľni keramická dlažba, drevené eurookná a strešné okná Velux, vchodové dvere sú bezpečnostné. Súčasťou vybavenia bytu sú aj rolety pohlcujúce teplo, kuchynská linka so spotrebičmi Electrolux (aj práčka a sušička). Kúpna cena zahŕňa vonkajšie parkovacie státie vo dvore, prístup do bytu je po vonkajšom zastrešenom schodisku a pavlači.

Toto jedinečné miesto je obklopené lúkami a rybníkmi dýcha históriou, tunajšiu dominantu tvorí kostol z prelomu 13. a 14. storočia. Priamo pri rezidencii je autobusová zastávka, odkiaľ sa dá za 7 minút dostať k stanici metra Opatov. V rýchlom dosahu sú obchody, reštaurácie, kaviarne i početné športoviská, peknú krajinu pretína niekoľko cyklotrás. Autom je možné sa ľahko napojiť na diaľnicu D1 a Pražský okruh.

Podlahová plocha 78.21 m2 (z toho galéria 16 m2), balkón 7,8 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame aj videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atď.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    100329
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    2 300 Kč mesačne
  • Podlahová plocha
    78 m²
  • Balkón
    8 m²
  • Celková plocha
    86 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.