Byt, 6 izbový

Unikátny, takmer 300 metrový mezonetový byt s veľkou terasou v kompletne zrekonštruovanom secesnom dome s výťahom. Výhľady do korún stromov, nadštandardné vybavenie a dokonalé súkromie na jednej z najatraktívnejších brnenských adries, v štvrti Černá Pole na triede kpt. Jaroša, len pár krokov od parku Lužánky a vily Tugendhat.

Byt sa rozkladá po celom 3. a 4. poschodí. Vstupnú úroveň tvorí obývacia izba s otvorenou kuchyňou a vstupom na 50 metrovú, západne orientovanú terasu, ďalej 4 izby, 2 vybavené šatníky, kúpeľňa, samostatná toaleta, špajza, technická miestnosť a predsieň. Na hornom poschodí je priestranná galéria a hlavná spálňa s en-suite kúpeľňou a šatníkom.

Byt je úplne nový a je ponúkaný čiastočne zariadený. K vysokému štandardu patrí klimatizácia, inteligentný systém domácnosti Somfy (ovládanie zatienenia, pergoly, možnosť pridávať ďalšie zariadenia), drevené dubové podlahy, veľkoformátová dlažba, celoplošný koberec MIROO v spálni, drevené strešné okná Velux so screenovými roletami Renson, bezfalcové interiérové ​​dvere, akustické tapety, čistiaca zóna pri vstupe do bytu, kúpeľňová sanita Duravit a Hansgrohe. Súčasťou vybavenia je práčka a sušička Bosch, lakovaná kuchyňa na mieru s elektrickým ovládaním vrchných skriniek, s doskou z ohýbaného umelého kameňa Staron, barovým ostrovčekom z Corianu, chladničkou Beco, parnou rúrou a umývačkou Haier, indukčnou varnou doskou AEG s vonkajším odťahom). Vykurovanie rieši plynový kotol Baxi. Na terase je povrch z exotickej dreviny, talianska umelá tráva, hliníková bioklimatická pergola s automatickým zatienením bočných strán, vyhrievaním a zabudovaným osvetlením. Na terase je vývod vody pre závlahu a údržbu terasy, prípojka elektriny zaisťuje možnosť umiestnenia vírivky.

Elegantná trieda Kapitána Jaroša evokujúca francúzske bulváre je súčasťou prestížnej štvrti v blízkosti centra moravskej metropoly. Na dosah ruky je všetko potrebné: materská a základná škola aj gymnázium, reštaurácie, kaviarne, obchody, lekárske služby, športoviská aj Mestské divadlo Brno. Štvrť spríjemňuje veľa zelene, ľahkú dopravnú dostupnosť zaisťujú električky.

Podlahová plocha 281,6 m2, terasa 52,4 m2, pivnica 22,8 m2.

Nábytok na fotografiách bol zapožičaný spoločnosťou Lino Design a autorom návrhu je Ing. Josef Řehák - štúdio POSTROP.

Vybavenie

  • Výťah
  • Klimatizácia

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    100348
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    282 m²
  • Terasa
    51 m²
  • Celková plocha
    333 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.