Byt, 3 izbový

Moderný svetlý byt s 2 balkónmi, krásnymi výhľadmi na hladinu rieky a s garážovým státím je súčasťou prémiového projektu Marina Island, niekoľko krokov od golfového ihriska. Obľúbená, stále sa rozvíjajúca štvrť Holešovice leží v širšom centre a je miestom poskytujúce všetko potrebné vrátane bohatých možností kultúrneho i športového vyžitia.

Praktické dispozičné riešenie bytu na 5. poschodí ponúka obývacia izba prepojená s kuchyňou, jedálňou a balkónom, privátnu zónu na opačnej strane bytu tvoria 2 spálne, kúpeľňa (s vaňou, sprchovacím kútom, WC a umývadlom) a samostatná toaleta. V hlavnej spálni je nika so šatníkom, vstavaný trezor, z predsiene je prístupná komora s prípojkou na práčku, ktorá ponúka ďalší úložný priestor. Východne orientovaný balkón pri obývacej izbe, na ktorú sa vstupuje veľkým preskleným posuvným portálom, poskytuje priamy výhľad na rieku. Druhý balkón so vstupom z oboch spální smeruje na západ do parčíka rezidencie s okrasnou fontánou.

K štandardu patria masívne dubové trojvrstvové podlahy, energeticky úsporné trojité sklá okien a balkónových dverí s vonkajšími elektrickými žalúziami, interiérové ​​dyhované dvere Hanák, vyhrievaná podlaha v kúpeľni, vodovodné batérie Hansgrohe, sanita Laufen, sprchovací kút Hüppe a vana Riho. Kuchynská linka značky Sykora s celokeramickou pracovnou doskou je vybavená vstavanými spotrebičmi Bosch a americkou chladničkou Samsung. Vykurovanie je riešené centrálne. Kúpna cena zahŕňa garážové státie a priestrannú pivnicu. Rezidencia dokončená v r. 2018 ponúka privátne fitness centrum, spoločenskú miestnosť, centrálny vstup cez recepciu, kamerový systém, ostrahu alebo automatickú umývačku áut a bicyklov v garáži.

Vydarený rezidenčný komplex sa rozkladá v mieste bývalého prístavu pri polostrove medzi riekou a jej slepým ramenom. Projekt nadviazal na pôvodnú zástavbu Holešovíc s plnohodnotnou infraštruktúrou, v pešom dosahu je tak plno obchodov, reštaurácií, bistier a kaviarní, školy vrátane prestížneho Montessori gymnázia Dúhovka, divadlá La Fabrika a Jatka78, Centrum súčasného umenia DO, kreatívne centrum Vnitroblock, ale aj športovísk napríklad golfový klub alebo tenisové kurty. Cesta do centra je rýchlo dostupná s MHD, autom, na skútri či bicykli, pohodlne sa dá napojiť na cyklochodník prepájajúci celú Prahu. Električkové zastávky sú kúsok od domu, blízko sú aj stanice metra Palmovka, Nádraží Holešovice i Vltavská.

Podlahová plocha 97,1 m2, balkóny 11,6 m2 a 9,7 m2, pivnica 12,9 m2.

Okrem bežných prehliadok nehnuteľností ponúkame aj videoprehliadky v reálnom čase cez WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atď.

Vybavenie

  • Výťah

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    100394
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    9 936 Kč mesačne
  • Podlahová plocha
    97 m²
  • Balkón
    21 m²
  • Celková plocha
    118 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.