7i penthouse s veľkými terasami

Tento jedinečný 7-izbový penthouse je svojim dizajnovým prevedením, kvalitou spracovania a so svojimi priestrannými terasami zaujímavou nehnuteľnosťou v Bratislave. Byt sa nachádza v mestskej časti Záhorská Bystrica, ktorá definuje ideálne bývanie so všetkým komfortom veľkomesta, jednoduchou dostupnosťou a zároveň vyhľadávaným súkromím a tichom vidieckeho bývania. 


Dispozíciu penthousu sídliaceho na 3. poschodí populárnej Záhorská Residence tvorí štýlová predsieň, priestranná obývacia izba s plne vybavenou kuchyňou, jedálňou, vstupom na priestrannú terasu s južnou orientáciou a vstupom na dlhú chodbu. Chodba vedie do pracovne, pokračuje k hosťovskej izbe s hosťovskou kúpelňou a ďalej k miestnosti využívanej ako šatník a k dvom spálňovým krídlam. Prvé krídlo disponuje walk-in šatníkom, ktorý môže nahradiť samostatná izba, kúpelňou s vaňou a toaletou a vstupom na druhú terasu. Druhé spálňové krídlo momentálne slúži ako pánska časť s en-suite kúpeľňou, priestranným walk-in sprchovým kútom a množstvom vstavaných skríň. Byt je vytvorený spojením dvoch bytov – v prípade potrieb majiteľov sa dajú jednotky opäť rozdeliť.

Byt sa predáva zariadený exkluzívnym nábytkom a dekoráciami v štýle luxusných hotelových apartmánov. Vybavenie bytu zahŕňa veľkoformátové plastové okná s vonkajšími elektrickými hliníkovými žalúziami a kvalitné dlažby v kuchyni a v kúpeľniach. Vo zvyšku bytu je dlažba z portugalského korku, drevené podlahy z teakového dreva a prémiové koberce. Naprieč penthousom sú použité vysoko kvalitné materiály vrátane nábytku na mieru a akostného nábytku na terase. Byt je takisto vybavený bezpečnostným systémom Jablotron, SmartHome systémom (inteligentná domácnosť ovládateľná diaľkovo cez mobilnú aplikáciu), spotrebičmi Bosch a Miele či sporákom značky Bora. Atmosféru bytu dopĺňa množstvo umeleckých diel, podsvietenie a viacero ďalších dômyselných detailov.

Obľúbená rezidenčná lokalita v Záhorskej Bystrici poskytuje všetku občiansku vybavenosť vrátane vzdelávacích zariadení, obchodov a supermarketov. V blízkosti je i nákupné centrum Bory Mall a novovybudovaná prestížna nemocnica. V neďalekej Dúbravke sa nachádza aj populárna škola The British International School. Príjemná a bezpečená lokalita plná zelene ponúka bohaté možnosti športového vyžitia a láka k pešej a cyklistickej turistike po lesných chodníkoch. Výborná je aj dostupnosť autom cez priame napojenie na diaľnicu alebo využitím MHD.

Interiér 218 m2, terasy 142 m2, pivnice 2x5 m2.

Cena bytu je 999 900 EUR, dve priestranné pivnice (2 x 15.000 EUR) a tri parkovacie miesta v suteréne domu (3 x 25.000 EUR).

Vybavenie

  • Výťah
  • Vstup na magnetické karty

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    101082
  • Predajná cena
    999 900 €
  • Poplatky za služby
    400 EUR mesačne
  • Podlahová plocha
    218 m²
  • Terasa
    142 m²
  • Celková plocha
    360 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.