Byt, 4 izbový

Preslnený byt s jedinečnými výhľadmi na Vltavu a do okolitej prírody je umiestnený v podkroví prvorepublikového viladomu bez výťahu, s 3 bytovými jednotkami, spoločnou záhradou a parkovaním v Prahe 6 - Sedlci. Miesto poskytuje bohaté športové vyžitie, medzinárodnú školu Riverside School v pešom dosahu a letisko v krátkej dojazdovej vzdialenosti.

Dispozíciu bytu rozkladajúceho sa po celom 2. poschodí (podkrovie) tvorí svetlá obývacia izba s kuchynským kútom, 3 spálne, vzdušná kúpeľňa (rohová vaňa, WC, umývadlo, vykurovací rebrík a prípojka na práčku) a predsieň s malou úložnou komorou. Okná obývacej izby a 1 spálňa sú orientované na východ, kúpeľňa na juh a ďalšie 2 spálne na západ.

Byt bol skolaudovaný v r. 2010, kedy bol dom kompletne zrekonštruovaný. Podlahy izieb sú plávajúce laminátové, v jednej spálni prírodné marmoleum. Okná sú plastové okná so sieťami proti hmyzu a vnútornými žalúziami, v obývacej izbe navyše s kvalitnými textilnými roletami. Kuchynská linka je vybavená vstavanými spotrebičmi značiek AEG a Bosch, v kúpeľni je umývadlo Villeroy & Boch v doske z umelého kameňa. Vykurovanie je centrálne plynové. K bytu prislúcha veľká tehlová pivnica (21 m2) a 1 parkovacie státie na dvore za bránou na diaľkové ovládanie. Obyvatelia môžu využívať sušiareň v suteréne domu a upravenú trávnatú záhradu s bylinkami, jedlými kríkmi a stromami aj okrasnými rastlinami. Nad bytom je príprava na spoločnú strešnú terasu. V dome nie je výťah.

Miesto s nevšednou atmosférou leží medzi niekoľkými prírodnými pamiatkami, priamo pri prívoze na pravý breh Vltavy s obľúbenou cyklotrasou a inline dráhou. Kúsok od domu je veľké detské a workoutové ihrisko. Výborné dopravné spojenie zaisťujú vlaky (stanicu metra Nádražie Holešovice 7 min., Masarykovo nádražie 12 min.) a autobusy k stanici metra Dejvická. V pešom dosahu je prestížna škola Riverside School, v krátkej dojazdovej vzdialenosti sú medzinárodné školy ISP a ParkLane alebo kampus ČZU.

Prenajaté do 30.9. 2023 s možnosťou predĺženia nájomnej zmluvy.

Podlahová plocha 89,8 m2, pivnica 21,2 m2, podiel na spoločnej záhrade o celkovej výmere 313 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    101407
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    6 189 Kč
  • Celková plocha
    90 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.