Byt, 4 izbový

Ponuka svetlého štýlového bytu s vysokými stropmi, zariadeného podľa návrhu interiérového dizajnéra. Byt sa nachádza na 4. podlaží funkcionalistického domu s výťahom. Atraktívna lokalita širšieho centra, v Prahe 8 – Karlíně, kúsok od krásne upraveného Karlínskeho námestia a stanice metra Křižíkova, s možnosťou prenájmu parkovacieho státia.

Praktickú a zároveň variabilnú dispozíciu tvorí priestranná obývacia izba, samostatná kuchyňa so vstupom na balkón, 3 izby, kúpeľňa, 2 samostatné toalety, komora a zádverie. Obývacia izba a 2 izby sú orientované na juh do ulice, 3. (najmenšia) izba a kuchyňa s balkónom na východ do vnútrobloku.

Byt bol kompletne zrekonštruovaný s maximálnym ohľadom na zachovanie pôvodných remeselných prvkov. Kuchyňa je vybavená žulovou pracovnou doskou a spotrebičmi Bosch, kúpeľňa sanitou Kaldewei. Okná sú repasované špaletové do ulice a nové do vnútrobloku. Kuchyňa a kúpeľňa prešli úplne čerstvou rekonštrukciou, nová je špičková umývačka riadu a práčka so sušičkou. Hravé aj praktické detské izby nesú rukopis popredného interiérového dizajnéra. V byte je nainštalovaný inteligentný klimatizačný systém Samsung, vykurovanie zaisťuje centrálna domová plynová kotolňa. Energetickú úsporu zaisťujú nové LED svietidlá s vysokou účinnosťou a chytré termoventily radiátorov. Súčasťou vybavenia je inteligentný dverný zámok a hlásiče dymu/CO. Dostatok úložného priestoru poskytujú veľké vstavané skrine a pivničná kója. Výborne udržiavaný dom bol vystavaný v r. 1939 podľa návrhu architekta Jozefa Blechu ml. Výťah vedie priamo do poschodí, kde sú iba 2 bytové jednotky. SVJ má výnos z prenájmu spoločných priestorov, k bytu je možné prenajať parkovacie státie vo vnútrobloku.

Jedinečná štvrť Karlín ponúka všetko potrebné k pohodlnému životu bez nutnosti dochádzania – sú tu školy, obchody, kvalitné reštaurácie, bistra aj útulné kaviarne, zdravotnícke služby, športoviská i kultúrne vyžitie. Dom stojí priamo pri električkovej zastávke a stanici metra, cesta do centra je otázkou necelých 5 minút. K prechádzkam či výletom na bicykli nabáda postupne revitalizovaný Rohanský ostrov s cyklotrasou alebo park na vrchu Vítkov.

Interiér 133,2 m2, balkón 6,3 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    101748
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    133 m²
  • Balkón
    6 m²
  • Celková plocha
    140 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    D
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.