Byt, 5 izbový

Jedinečný klimatizovaný apartmán s vlastnou 200 m záhradou a dvoma parkovacími miestami je súčasťou nízkoenergetického, vkusne zrealizovaného komorného komplexu dvoch bytových domov v obytnej zóne "starého" Braníka, známej najmä svojím osobitým charakterom, v ktorom sa harmonicky snúbi história, pokojná atmosféra a krásna okolitá príroda.

Dispozícia jednotky na 1. poschodí pozostáva zo vzdušnej obývacej izby prepojenej s otvorenou kuchyňou, jedálňou a záhradnou terasou, hlavnej spálne, ďalších 3 spální, veľkej centrálnej kúpeľne (vaňa, sprcha, toaleta), druhej kúpeľne (sprcha, toaleta) a priestrannej vstupnej haly.

Vysoký štandard vybavenia zahŕňa veľké hliníkové okná s izolačným trojsklom, podlahy z masívneho dreva, podlahové kúrenie, klimatizáciu, veľkoformátové obklady, značkovú sanitu a dlažbu. Kuchyňa je plne vybavená, v byte je zabudovaný nábytok na mieru. K bytu patrí garážové a vonkajšie parkovacie miesto a súkromná časť záhrady s rozlohou 205 m2. Celková výmera pozemku je 1 140 m2, záhrada je riešená terasami tak, aby obyvatelia každej jednotky mali svoje dostatočné súkromie. Budova má najnižšiu možnú energetickú náročnosť PENB A.

V štvrti sa nachádza obchod s potravinami, lekáreň, materská a základná škola, kaviarne, reštaurácie, ako aj divadlo nového cirkusu a pantomímy Bravo! a Duncan centre s tanečným konzervatóriom, neďaleko sa nachádza Dobeška, domovská scéna divadla Sklep. Okolie ponúka široké možnosti športového vyžitia na plážovom volejbale či tenisových kurtoch, futbalovom a baseballovom ihrisku alebo 9-jamkovom golfovom ihrisku a pozdĺž rieky Vltavy vedie obľúbená fitness trasa. Dopravné spojenie zabezpečujú autobusy, najbližšia električková zastávka Přístaviště je vzdialená 4 minúty jazdy a stanica metra Budějovická 8 minút. Cesty autom urýchľuje Jižní spojka.

Podlahová plocha 173,3 m2, záhrada 205 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102537
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Celková plocha
    173 m²
  • Záhrada
    205 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavní město Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.