Byt, 3 izbový

Svetlý byt s prvotriednym vybavením, balkónom a slnečnou terasou sa nachádza v 5. poschodí nízkoenergetického bytového domu v rezidenčnom parku v časti Prahy 4 – Michle, ktorá poskytuje všetko potrebné na dosah ruky a výborné dopravné spojenie.

Viac ako sto metrov dlhý byt pozostáva z obývacej izby s priľahlou kuchyňou, hlavnej spálne s Varius, šatníkovou skriňou Presotto Italia a en-suite kúpeľňou, druhej spálne, kúpeľne, samostatnej toalety, práčovne, predsiene a chodby. Z obývacej izby a hlavnej spálne sú vstupy na priestrannú terasu, z oboch spální na balkón s výhľadom do parku so vzrastlými stromami a vodným prvkom.

Rezidencia bola dokončená v roku 2011. Okná sú drevené euro s dvojitým zasklením a celoplošnými zatemňovacími predokennými žalúziami, ku kvalitnému vybaveniu patria dubové parkety, sanita Villeroy & Boch, rakúska kuchyňa EWE so spotrebičmi Miele a Siemens, ako aj vinotéka Liebherr s kapacitou 18 fliaš. Na automaticky zavlažovanej terase s prírodným povrchom z exotického dreva Massaranduba sa nachádza teaková solárna sprcha Les Jardins a dizajnová vírivka Villeroy & Boch Just Silence. Byt je strážený bezpečnostným systémom Jablotron, celý dom je chránený recepciou, nepretržitou bezpečnostnou službou a vchody a vstupy sú čipované. Obyvatelia môžu využívať kočikáreň a bicyklovňu, k bytu patria 2 garážové státia a veľká pivnica. Vykurovanie je zabezpečené centrálnou plynovou kotolňou.

Výborná poloha projektu vám umožní bývať v centre spoločenského diania, priamo v oblasti Brumlovka (viac informácií v aplikácii "Brumlovka.") sa koná množstvo podujatí (napríklad food festivaly, tanečné podujatia, workshopy, podujatia pre deti, letné kino), v bezprostrednej blízkosti sú kaviarne, reštaurácie, wellness, fitness, Balance Club Brumlovka s Benefit klubom pre obyvateľov rezidencie Baarovy, supermarket, drogéria, lekáreň, zubná ambulancia, k dispozícii je detské a športové ihrisko. V pešej dostupnosti sú nákupné centrá DBK Budějovická a Arkády Pankrác, neďaleká stanica metra linky C Budějovická, (3 minúty MHD alebo bezplatnou kyvadlovou dopravou), umožňuje výborné spojenie s centrom mesta, ako aj železničná stanica Praha-Kačerov.Pri cestovaní autom je výhodou ľahký prístup na hlavnú dopravnú tepnu, Jižní spojku a diaľnicu D1.

Podlahová plocha 117,2 m2 , terasa 82,3 m2 , balkón 12,7 m2 , pivnica 6,3 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102592
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    10 949 Kč mesačne
  • Podlahová plocha
    117 m²
  • Terasa
    82 m²
  • Balkón
    13 m²
  • Celková plocha
    212 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    6 m²
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.