4-izbový loftový byt F I 5-6NP

Svoboda & Williams je exkluzívne poverená predajom výnimočného klimatizovaného 4-izbového loftového bytu z pera architektonického štúdia GutGut nominovaného na cenu CE-ZA-AR. Loft vzniká na hranici Starého a Nového Mesta. Výhodou jednotky sú presvetlené, vysoké stropy dosahujúce výšku až 5 metrov, ktoré podčiarkujú industriálneho ducha loftového bývania. Atmosféru interiérov dokreslia rebierkové stropy, pôvodné konštrukcie a materiály, ako je sklobetón či liate terazzo. Pohodové bývanie zabezpečí výhľad do vnútrobloku so spoločnou oddychovou záhradou pre rezidentov. Uživateľský komfort podporia zelené strechy s fotovoltaikou a Smart Home inteligentná domácnosť. 

Predpokladaná kolaudácia je na jeseň 2025.

Dispozíciu bytu tvorí na prízemí predsieň, priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou s východom na balkón orientovaným na JV, spálňa, samostatná toaleta s umývadlom a miestom pre práčku. Poschodie bytu tvorí galéria, druhá spálňa s priestorom na oddelený walk-in šatník, tretia spálna, kúpeľňa s miestom pre vaňu a toaletu. Dispozíciu bývania je možné upraviť na 5-izbový loft.

Štandard bytu tvoria veľkoformátové hliníkové trojsklá s vysokým akustickým štandardom, pôvodné rebierkové stropy, pôvodné konštrukcie, vo vybraných častiach okien sklobetón, elektrické tieniace rolety alebo závesy, vysoké stropy, vrstvené dubové parkety vo vzore rybej kosti, prechodové lávky z oceľového roštu, podlahové kúrenie, podlahové chladenie, fan-coil, Smart Home systém, batérie Duravit alebo Hansgrohe, schodisko z ocele, optický internet s možnosťou výberu z troch operátorov. Štandard balkóna tvoria termodosky, osvetlenie, zásuvka, elektrické tienenie, nemrznúci ventil na vodu. Výhodou pre rezidentov je okrem zeleného vnútrobloku aj parkovanie v podzemnej garáži (až 5 podzemných podlaží) s možnosťou nabíjania svojich elektromobilov ako i servisná stanica pre bicykle či kolobežky. K bytom je možné dokúpiť pivničné kobky vrátane elektrických zásuviek s vlastným meraním.

Udržateľnosť projektu dopĺňajú fotovoltaické panely na zelenej bisolárnej streche budovy či použitie vysoko kvalitných materiálov v interiéroch bytov. Finálne dozariadenie štandardom bude zrealizované v súčinnosti s kupujúcim. Odovzdanie bytov je možné aj v stave shell & core.

Ambiciózna zóna Starého Mesta pri Račianskom mýte prechádza atraktívnou premenou na modernú rezidenčnú štvrť so všetkým, čo komfortné bývanie obnáša – obchody, reštaurácie, materské a základné školy, všetky potrebné služby a veľa zelených parkov. Veľkou výhodou je pešia vzdialenosť k centru Bratislavy i k nákupným centrám. Lokalita na hranici Starého Mesta a na začiatku Nového Mesta umožňuje rýchly presun do akejkoľvek časti Bratislavy v rámci MHD a jednoduché napojenie na diaľnicu. V blízkosti bývania sa nachádza mnoho variant športového vyžitia pri jazere Kuchajda či v malebných Karpatoch

Prehliadnite si byt cez 3D tour.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    102660
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Podlahová plocha
    128 m²
  • Balkón
    9 m²
  • Celková plocha
    137 m²
  • Parkovanie
    garážové státie
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    A
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.