Byt, 2 izbový

Apartmán orientovaný na juh sa nachádza na 3. poschodí zrekonštruovaného historického bytového domu s výťahom. Rohový dom sa nachádza na Vinohradoch na rohu bočných jednosmerných ulíc v blízkosti námestia Jiřího z Poděbrad a niekoľkých parkov.

Funkčné usporiadanie pozostáva z obývacej izby s kuchynským kútom, 1 spálne, kúpeľne so sprchovacím kútom, samostatnej toalety a chodby. 

Interiér je zrekonštruovaný, kuchyňa je vybavená (plynová varná doska), podlahy sú drevené palubovky, okná sú pôvodné špaletové, kúrenie je riešené plynovým kotlom. V chodbe je pod stropom zabudovaný úložný priestor

Rohový dom s upravenou ozdobnou fasádou sa nachádza v širšom centre mesta, samotné centrum je vzdialené len cca 5 minút metrom alebo električkou. V bezprostrednej blízkosti sú útulné kaviarne, bistrá, reštaurácie a obchody, na námestí Jiřího z Poděbrad sa konajú farmárske trhy a v pešej vzdialenosti je nákupné a zábavné centrum OC Flora. Štvrť spríjemňujú upravené parky, neďaleko sa nachádzajú sady Svatopluka Čecha a sady Bratří Čapků, pešo sa dá prejsť aj do Grébovky alebo Riegrových sadů. 

Podlahová plocha 47,4 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103060
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    47 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    E
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.