Byt, 3 izbový

Ve vstupní úrovni se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna (s vanou, WC a přípojkou na pračku) a předsíň. Z obývacího pokoje vede vstup na balkon orientovaný na jihovýchod do vnitrobloku. Z balkonu se otevírají pěkné výhledy na věž empírového kostela Nejsvětější Trojice a do korun vzrostlých stromů. V podkroví jsou 2 ložnice s úložným prostorem a samostatná toaleta.

Byt se stropy vysokými 2,53 m je v dobrém stavu, okna jsou dřevěná s dvojskly, obývací pokoj má novou klimatizaci. Kuchyňská linka je vybavena indukční varnou deskou, myčkou nádobí, chladničkou s mrazákem a elektrickou i mikrovlnnou troubou. Součástí vybavení bytu je videotelefon, vytápění řeší elektrokotel. V domě je výtah, obyvatelé mají k dispozici kočárkárnu a zelený vnitroblok. K bytu přísluší prostorný suchý zděný sklep.  

V těsném sousedství domu funguje základní škola, v docházkové vzdálenosti je i prestižní gymnázium Na Zatlance či francouzské lyceum. Pár kroků od domu je tramvajová i autobusová zastávka, odkud lze během chvilky dojet k obchodně-zábavnímu centru Nový Smíchov a na pěší zónu plnou kaváren, restaurací a obchodů. Blízko je také do parku Sacré Coeur a zahrady Kinských. 

Podlahová plocha 71,73 m2, balkon 6,51 m2, sklep 3,37 m2. 

Na vstupnej úrovni sa nachádza obývacia izba s kuchynským kútom, kúpeľňa (s vaňou, WC a prípojkou na práčku) a chodba. Z obývacej izby sa vychádza na balkón orientovaný na juhovýchod do dvora. Z balkóna je pekný výhľad na vežu empírového kostola Nejsvětější Trojice a koruny vzrastlých stromov. V podkroví sa nachádzajú 2 spálne s úložným priestorom a samostatná toaleta.

Byt so stropmi vysokými 2,53 m je v dobrom stave, okná sú drevené s dvojsklom, v obývacej izbe je nová klimatizácia. Kuchyňa je vybavená indukčnou varnou doskou, umývačkou riadu, chladničkou s mrazničkou a elektrickou a mikrovlnnou rúrou. K vybaveniu bytu patrí videotelefón, kúrenie je riešené elektrickým kotlom. V budove je výťah, obyvatelia majú k dispozícii kočikáreň a zelený dvor. K bytu patrí priestranná suchá murovaná pivnica.  

V tesnej blízkosti domu sa nachádza základná škola, v pešej dostupnosti je aj prestížne gymnázium Na Zatlance či francúzske lýceum. Pár krokov od domu sa nachádza zastávka električky a autobusu, odkiaľ sa za pár okamihov dostanete do nákupného a zábavného centra Nový Smíchov a na pešiu zónu plnú kaviarní, reštaurácií a obchodov. Blízko je aj park Sacré Coeur a záhrady Kinských

Podlahová plocha 71,73 m2, balkón 6,51 m2, pivnica 3,37 m2.

Vybavenie

  • Výťah
  • Klimatizácia

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    103731
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    3 615 Kč mesačne
  • Podlahová plocha
    72 m²
  • Balkón
    7 m²
  • Celková plocha
    78 m²
  • Svetlá výška stropu
    2,53 m
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    3 m²
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.