Byt, 2 izbový

2-izbový byt s priestrannou terasou a vlastnou predzáhradkou sa nachádza na 1. poschodí objektu skolaudovaného v r. 2007, ktorý leží v lukratívnej lokalite pri lesoparku Železná studnička.

Priestor bytu pozostáva zo vstupnej predsiene, obývacej izby s kuchyňou a jedálenskou časťou, spálne s walk-in šatníkom, kúpeľne s vaňou, samostatného WC, impresívnej terasy o výmere 38,6 m2 a predzáhradky s výmerou 67 m2.

V byte sú drevené parkety, interiérové bezfalcové dvere z masívu, plastové okná s vonkajšími plastovými roletami a sieťkami. Byt je ďalej vybavený kuchynskou linkou značky Livanza so vstavanými spotrebičmi Bosch (umývačka riadu, kompaktná rúra, varná doska, chladnička s mrazničkou) a digestorom, vstavanou skriňou na chodbe, zariadenou kúpeľnou (nábytok značky Bonami, práčka a sušička značky Samsung) a vlastným koltlom značky Tiger. Byt je zabezpečený bezpečnostným systémom. V roku 2021 prešiel rekonštrukciou.  

Bytový dom má vlastné zelené átrium s výsadbou ovocných stromov, ktoré disponuje automatickým zavlažovacím systémom a spoločný pozemok . K bytu prislúcha jedno garážové státie v hodnote 25 000 EUR. Možnosť využitia ďalšieho parkovacieho státia pred domom. 

Lokalita reprezentuje jedinečnú kombináciu dvoch svetov – aktívneho mestského života s rýchlym prístupom do centra Bratislavy a odpočinku v prírode. V blízkosti momentálne rastie i významná business zóna. Lokalita poskytuje základnú občiansku vybavenosť, v blízkosti sa nachádzaju aj 2 materské školy a nemocnica Kramáre. Najväčšou výhodou pre milovníkov prírody zastáva prírodné prostredie lesoparku Železná studnička, ktoré pokyskytuje pokoj k relaxu i viacero športových aktivít. 

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    104089
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Podlahová plocha
    68 m²
  • Terasa
    39 m²
  • Celková plocha
    107 m²
  • Predzáhradka
    67 m²
  • Parkovanie
    Parkovacie miesto v garaži
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.