Byt, 3 izbový

Kompletne zariadený byt so svetlým interiérom, slnečnou terasou a záhradou je súčasťou vily postavenej v roku 2022 v pokojnej okrajovej časti Prahy s príjemnou vidieckou atmosférou, v blízkosti prírody a zároveň v dobrej dochádzkovej vzdialenosti od všetkého, čo potrebujete.

Dispozícia bytu na prízemí pozostáva z obývacej izby s kuchynským kútom, 2 spální, kúpeľne (so sprchovacím kútom a WC), predsiene, chodby a šatník

Podlahy sú z bielej liatej polyuretánovej stierky, okná sú plastové s tepelnoizolačným dvojsklom a žalúziami, kuchyňa je kompletne zariadená so vstavanými spotrebičmi, kúpeľňa je zdobená mikrocementovou dekoračnou stierkou. Dostatok úložného priestoru poskytujú vstavané skrine a zariadený šatník. K vybaveniu patria bezrámové dvere z masívneho dreva, detektory dymu, moskytiéra, videotelefón, dizajnové osvetlenie, čierne vypínače a zásuvky Schneider ABB. Podlahové vykurovanie celého bytu zabezpečuje tepelné čerpadlo napojené na fotovoltaické panely. V kúpnej cene je zahrnuté kvalitné dizajnové vybavenie a tiež napríklad kosačka na trávu, ďalšie záhradné náradie, plynový gril Cattara, gril na drevené uhlie Weber, vonkajšie španielske závesné hojdačky Mi casa alebo vonkajšia sedacia súprava Magnus Elebäck. Na pozemku za elektricky ovládanou bránou sú pre apartmán vyhradené 2 parkovacie miesta.

Komorný apartmánový dom s 3 bytmi sa nachádza v tichej lokalite priamo na hranici prírodného parku Rokytka, takže okolie ponúka široké možnosti na pekné prechádzky alebo výlety na bicykli. V blízkosti sa nachádza detské ihrisko, športové centrum a reštaurácie, širšia občianska vybavenosť v okolitých mestských častiach (Koloděje, Uhříněves, Běchovice). Dopravné spojenie je zabezpečené autobusmi, ktorými sa dá dostať na stanicu metra Depo Hostivař, autom je možné za chvíľu dôjsť na Městský okruh. 

Podlahová plocha 61,2 m2, záhrada 118,3 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    104096
  • Predajná cena
    Rezervované
  • Celková plocha
    62 m²
  • Záhrada
    118 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavné mesto Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.