Byt, 4 izbový

Svetlý byt s vysokými stropmi a praktickým usporiadaním sa nachádza na 3. poschodí rezidencie vytvorenej v elegantnom dome z roku 1890. Budova so zdobenou fasádou sa nachádza v najvyhľadávanejšej časti Vinohradov, na Záhřebské ulici, hneď vedľa námestia s ikonickou fontánou od súčasného umelca Miroslava Beščeca.

Dispozícia ponúka obývaciu izbu orientovanú na juhovýchod s prístupom do kuchyne a jednej spálne, ďalšie 2 spálne s poschodím na spanie a oknami orientovanými na severozápad do tichého dvora, ako aj šatník, technickú miestnosť, kúpeľňu, toaletu a vstupnú halu

Na podlahách sú položené masívne jaseňové parkety s klasickým stromovým vzorom, obývačka a spálňa sú prepojené veľkými sklenenými posuvnými dverami. Kuchyňa je plne vybavená, interiér ponúka množstvo úložného priestoru. Byt bol zrekonštruovaný pred 10 rokmi, kúpeľňa a toaleta boli zrekonštruované pred 5 rokmi a bol vymenený kondenzačný plynový kotol Vaillant. Budova v štýle francúzskej renesancie a manierizmu od staviteľa Václava Kauru bola veľmi citlivo zrekonštruovaná pod vedením architekta Petra Frantu, nedávno bola obnovená fasáda, spoločné priestory a výťah. Vstup do budovy je na čip

Výborná adresa na Vinohradech, v bočnej jednosmernej ulici lemovanej stromami. Bývanie spríjemňuje široká ponuka služieb na vysokej úrovni, veľmi rýchla dostupnosť do centra a blízkosť rozľahlých Havlíčkových sadů upravených v anglickom štýle. Okolie je plné kaviarní a reštaurácií, 2 minúty chôdze na stanicu metra a zastávku električky na náměstí Míru a v blízkosti sa nachádzajú súkromné a štátne školy vrátane Lauderovy školy. Kultivovanú štvrť zdobí množstvo architektonicky zaujímavých budov, napríklad neďaleká vila Osvěta, kde istý čas žil T. G. Masaryk.

Podlahová plocha 89,9 m2. 

Vybavenie

  • Výťah

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    104247
  • Predajná cena
    Rezervované
  • Celková plocha
    90 m²
  • Svetlá výška stropu
    3,60 m
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    E
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavné mesto Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.