Byt, 5 izbový

Dizajnovo zariadený klimatizovaný apartmán, ktorý sa svojou rozlohou viac ako 200 m2 a štýlom zariadenia môže porovnávať s luxusnými apartmánmi vo svetových metropolách, sa nachádza na dvoch poschodiach krásnej budovy stojacej v centre metropoly, v čarovnej štvrti Hastal v Starém Městě. Pohodlie a bezpečnosť zvyšujú 2 garážové parkovacie miesta a 24-hodinová recepcia v budove. 

Na vstupnej úrovni bytu (na 2. poschodí domu) sa nachádza obývacia izba, 1 spálňa, kúpeľňa, samostatné WC, čistiaca miestnosť s práčovňou a vstupná hala s prístupom na terasu s okrasnými trávami. Na hornej úrovni, prístupnej po schodoch z obývacej izby, sa nachádza kuchyňa s jedálňou, spálňa s balkónom a šatníkom, ďalšie 2 spálne a kúpeľňa (sprchovací kút, vaňa, toaleta, umývadlo). Výťahom sa dá vyviezť na 2. a 3. poschodie, na hornom poschodí je praktická špajza hneď pri vstupe do bytu, takže nie je potrebné nosiť nákupy po schodoch. V obývacej izbe sa za vstavanou knihovňou nachádza príprava na kuchyňu a je možné vrátiť kuchynskú linku do izby. Terasa a balkón sú orientované na severozápad do dvora.

Byt, ktorý vznikol spojením dvoch jednotiek, bol v roku 2018 zrekonštruovaný a zariadený podľa návrhu renomovaného architektonického štúdia. V celom byte je dlažba s podlahovým kúrením a drevená podlaha Soliter Parquet v bielej farbe, v celom byte je klimatizácia, vykurovanie plynovým kotlom sa dá ovládať na diaľku cez mobilný telefón. Kuchyňa s kamenným obkladom je vybavená vstavanými spotrebičmi Siemens, elegantné kúpeľne majú dizajnovú sanitu a batérie. Pocit voľnosti umocňujú 3,4 m vysoké stropy a 2,4 m vysoké interiérové dvere, pričom dostatok denného svetla prepúšťajú veľké stĺpikové okná, repliky pôvodných, ktoré sú zasadené do oblúkových arkierov orientovaných na juhovýchod v obývacej izbe a kuchyni. Kúpna cena zahŕňa 2 parkovacie miesta v garáži prístupnej výťahom. Dom je dobre udržiavaný, obyvateľom je k dispozícii recepcia s nepretržitou prevádzkou

Výborná lokalita na bočnej jednosmernej ulici v blízkosti pekne upraveného Kozího plácka a v blízkosti reprezentatívnej Pařížské třídy ponúka široký výber reštaurácií a kaviarní, kompletný sortiment obchodov, zdravotníckych služieb, ako aj divadiel, galérií a škôl od materskej, základnej, gymnázia až po Karlovu univerzitu. Výborné dopravné spojenie zabezpečujú električky a autobusy z neďalekých zastávok, pričom stanica metra Staromestská je vzdialená približne 5 minút chôdze. 

Podlahová plocha 241,3 m2, balkón 2,10 m2, terasa cca 20 m2 (na výlučné užívanie majiteľom jednotky).

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    104282
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Podlahová plocha
    241 m²
  • Terasa
    20 m²
  • Balkón
    2 m²
  • Celková plocha
    263 m²
  • Svetlá výška stropu
    3,40 m
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Hlavné mesto Praha

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.