Byt, 3 izbový

Kompletne zrekonštruovaný a zariadený apartmán s juhovýchodným balkónom sa nachádza na 2. poschodí secesného bytového domu v krásnej ulici lemovanej stromami, v centre kúpeľného mesta Karlove Vary a zároveň na pokojnom mieste. 

Priestor bytu pozostáva z obývacej izby s kuchynským kútom a prístupom na slnečný balkón, hlavnej spálne so šatníkom, druhej spálne, kúpeľne (s WC a vaňou so sprchovou zástenou), vstupnej chodby a komory. Okná obývacej izby a menšej spálne sú orientované na juhovýchod do ulice, výhľad z hlavnej spálne je do zelene za domom. Obytné miestnosti majú stropy s výškou 3,9 m. 

K vybaveniu bytu patria drevené okná, kvalitné podlahy v dekore dreva, vyhrievaná dlažba v kúpeľni. Kuchyňa na mieru je plne vybavená vstavanými spotrebičmi vrátane práčky a sušičky. Vykurovanie bytu je riešené novým elektrickým kotlom Protherm s inteligentným termostatom. K bytu patrí pivnica. Kompletná rekonštrukcia bytu prebehla v roku 2023. V kúpnej cene je zahrnuté interiérové vybavenie. Priestranný dom s predzáhradkou je veľmi pekne udržiavaný, spoločné priestory majú nové drevené okná a zachovanú pôvodnú dlažbu. Nie je tu výťah. 

K výhodám nehnuteľnosti patrí predovšetkým jej prestížna poloha v najstaršej rezidenčnej štvrti Karlových Varov, Westend. Krásna zástavba bezprostredne susedí s rozsiahlym Slavkovským lesom, ktorý je chránenou krajinnou oblasťou. V blízkosti domu sa nachádza hotel Savoy Westend alebo hotel Thermal (s parkoviskom), oba s krytým bazénom, saunou a ponukou kúpeľných procedúr. V blízkosti sa nachádza niekoľko reštaurácií a neďaleko je pravoslávny chrám svätého Petra a Pavla. V krátkej pešej vzdialenosti sa nachádza nákupné centrum, materská škola a kolonáda. Parkovanie pre obyvateľov je k dispozícii na ulici pred domom.

Podlahová plocha 75,4 m2 (vrátane pivnice 8,2 m2) balkón 3,2 m2.

Vo vyhlásení majiteľa sa uvádza dispozícia 2+1.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    104630
  • Predajná cena
    441 028 €
  • Poplatky za služby
    1 800 Kč mesačne
  • Podlahová plocha
    75 m²
  • Balkón
    3 m²
  • Celková plocha
    79 m²
  • Svetlá výška stropu
    3,90 m
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Karlovarský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.