Byt, 3 izbový

Štýlovo zariadený vzdušný byt, ku ktorému patria 2 garážové státia a možnosť využívať záhradu, leží na 3. podlaží moderného bytového domu s výťahom, zasadeného do vilovej štvrti s mnohými architektonicky významnými stavbami. Táto časť na pomedzí Vinohrad a Vršovic vyniká predovšetkým pokojom a bohatou zeleňou, interiér potom dopraje pocit voľnosti a výnimočnosti.

Dispozíciu tvorí veľkoryso poňatá obývacia izba s otvorenou kuchyňou, hlavná spálňa s en-suite kúpeľňou (vaňa, sprchovací kút, WC, umývadlo), 2 spálne teraz využívané ako pracovňa a šatník, ďalej zdieľaná kúpeľňa (sprchovací kút, umývadlo, prípojka na práčku a sušičku), samostatná toaleta a priestranná vstupná hala.

Kvalitné vybavenie zahŕňa drevené podlahy z kanadského orecha, mramorové a žulové obklady aj dlažbu v kúpeľniach, krb s benátskym štukom či kuchynskú linku s mramorovou doskou a spotrebičmi Miele, Siemens, Liebherr. Ďalej sú tu bezpečnostné vstupné dvere (trieda 3), interiérové dvere nadštandardnej výšky a drevené eurookná. Obyvatelia majú prístup na udržiavanú spoločnú záhradu. Súčasťou kúpnej ceny sú 2 garážové státia, pivnica a interiérové zariadenie precízne ladené do pánskeho štýlu.

Lokalitu charakterizuje množstvo významných víl (napr. Kotěrova vila, dům bratří Čapků, vila F. A. Libry). Umiestnenie domu na konci slepej ulice zaručuje obyvateľom dokonalý pokoj. Široký výber služieb vrátane 2 obchodno-zábavných centier je pritom v rýchlej dochádzkovej či dojazdovej vzdialenosti. Jazda k stanici metra a električiek Flora trvá z blízkej autobusovej zastávky 4 minúty. V pešom dosahu je tiež električková zastávka s rýchlymi spojmi do centra a ku staniciam metra (napríklad Náměstí Míru alebo I. P. Pavlova).

Interiér 127,7 m2, pivnica 2,2 m2. Jednotka je vo vyhlásení vlastníka vedená ako 2 + kk.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    24117
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    9 230 Kč mesačne
  • Celková plocha
    128 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.