Byt, 4 izbový

Štýlový byt 4 + 1 s príjemným výhľadom do zelene a dvoma kúpeľňami je situovaný na 2. poschodí modernej vily v komplexe Villa Bianca. Rezidencia s podzemnými garážami, recepciou, správcovskou službou, vysoko kvalitným bezpečnostným systémom a krásnymi záhradami sa nachádza v prestížnej lokalite s mnohými veľvyslanectvami, len pár krokov od parku Stromovka.

Dispozíciu bytu tvorí priestranná a svetlá obývacia izba, nová plne vybavená kuchyňa (vrátane porcelánu Rosenthal) s jedálňou, 3 spálne, 2 kúpeľne (jedna so sprchou, druhá s vaňou, bidetom a oknom), technická miestnosť, práčovňa, toaleta pre hostí a vstupná hala so šatníkom.

Interiér po celkovej rekonštrukcii (dokončenej vo februári 2017) je zariadený nadštandardným vybavením, ktoré zahŕňa masívne drevené podlahy, veľkoplošné drevené okná s vnútornými roletami, dlažbu a obklady Villeroy & Boch, novo vybavené kúpeľne (Duravit, Keuco, ai.), kuchynskú linku Poggenpohl so spotrebičmi Gaggenau, moderné dizajnové stropné osvetlenie (Fascorini, Brand van Egmond), bezpečnostné dvere, videotelefón, veľké množstvo vstavaných úložných priestorov. Kúpna cena zahŕňa 2 parkovacie státia v podzemnej garáži, pivničnú kobku a pomernú časť pozemku na spoločnom priestranstve okolo domu.

Bubeneč právom patrí k najobľúbenejším pražským rezidenčným lokalitám. Okrem pokojnej atmosféry s množstvom parkov, ako je napríklad blízka Královská obora Stromovka alebo Letenské sady, ponúka tiež výborné spojenie do centra (metro, električky) a ľahkú dopravnú dostupnosť na letisko Václava Havla či napojenie na Pražský okruh. V blízkom okolí sa nachádza niekoľko kvalitných škôl a škôlok (vrátane medzinárodných - napr. ISP v Nebušiciach), známe reštaurácie, kaviarne a športoviská.

Interiér 171 m2, pivnica 13 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    25905
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    171 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.