Byt, 5 izbový

Pôsobivý obytný priestor pre tých, ktorí sa neboja odvážnych riešení, sa nachádza ukrytý v zadnom krídle secesného domu priamo v strede mesta kúsok od Hlavnej stanice. Priestranná súkromná juhovýchodná terasa umožňuje nerušený pobyt vonku, 2 balkóny poskytujú výhľad na neďaleký Petrov.

Dispozícia sa rozkladá na dvoch poschodiach: na vstupnej úrovni (3. poschodie) je umiestnená obývacia izba s jedálenským priestorom a otvorenou kuchyňou, 3 spálne, 2 balkóny, kúpeľňa, samostatná toaleta, chodba so schodiskom, veľká vstupná hala a technická miestnosť. Hornú úroveň (4. poschodie) tvorí veľká izba s WC a umývadlom a viac ako stometrová čiastočne krytá terasa.

Priestor bez priamych susedov poskytuje úplné súkromie. Starostlivo premyslený interiér zaujme rozvernou kombináciou zdanlivo nezlučiteľných štýlov, renovovanými pôvodnými drevenými podlahami v celom byte vrátane kúpeľne, dizajnovým vybavením (ktoré je v cene), krbovými kachľami v kuchyni, novými drevenými kastlovými oknami v spodnej časti a veľkoformátovými oknami smerujúcimi na terasu v hornej časti . K vybaveniu patrí klimatizácia.
Terasa zariadená pre príjemný pobyt má pohodlné posedenie pod prístreškom, grilovacie miesto s prípojkou elektrickej energie aj prípravu pre saunu. K jednotke patrí veľká pivnica (28 m2), 2 trezory a možnosť užívať úložný priestor (chránený mrežou) pred vstupom do jednotky. Teraz je jednotka vedená ako nebytový priestor, možno previesť na bytový. Zároveň je schválený projekt na prípadnú výstavbu nad terasou. Možnosť prenájmu parkovacieho státia.

Všetko potrebné pre život sa nachádza v pohodlnom dosahu pešo či na bicykli. Neďaleko je zeleninový trh s obľúbenými farmárskymi trhmi, námestie Slobody aj niekoľko obchodných centier. Dom stojí takmer pri Hlavnej stanici s mnohými mestskými (električkovými, autobusovými a trolejbusovými) aj diaľkovými vlakovými spojmi.

Interiér 164 m2, terasa 125 m2, balkón 4 m2 (2 + 2 m2), pivnica 28 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    27447
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    Zahrnuté
  • Podlahová plocha
    156 m²
  • Terasa
    110 m²
  • Balkón
    4 m²
  • Celková plocha
    270 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.