Byt, 5 izbový

Špičkový kompletne vybavený penthouse s veľkou terasou a nádherným výhľadom na Prahu sa nachádza v obľúbenej lokalite Dívčí Hrad v tesnom susedstve prírodnej rezervácie Prokopské údolí.

Dispozíciu bytu tvorí veľkorysý obytný priestor (viac ako 80 m2) so vstupom na terasu s úžasným výhľadom na panorámu Prahy. Ďalej sú tu 3 spálne s vlastnými kúpeľňami, fitness/pracovňa, technická miestnosť a samostatné WC. Priestor vyniká výškou stropov 2,95 m a nadštandardnou výškou dverí 2,45 m.
Vybavenie zahŕňa kvalitné materiály a prvky vyrobené priamo na mieru. Čisté línie kuchyne sú doplnené prvkami z Corianu a doskou z Technistone, jej súčasťou sú vstavané spotrebiče značiek Siemens, Bosch, Liebher, Gutmann a zabudovaná multiteplotná vinotéka. Polyuretánová liata podlaha v obytných miestnostiach a betónová stierka v kúpeľniach je celoplošne vykurovaná, v zimnom období možno využiť na dokreslenie atmosféry krbové kachle Mastek Tulikivi. Kúpeľne sú vybavené radiátormi Zehnder, sanitou Villeroy&Boch, Duravit, batériami Dornbracht a Tress. V technickej miestnosti je umiestnená práčka a sušička značky Miele. Na osvetlenie slúžia dizajnové svetlá Axolight, Tom Dixon a Deltalight.

V celom byte sú nainštalované predokenné žalúzie a tienenie od firmy Innex. Všetky izby sú klimatizované, klimatizáciu aj žalúzie je možné ovládať diaľkovým prístupom cez mobilný telefón. Ozvučenie bytu je zaistené reproduktormi značky Cambridge audio. Súčasťou je výťah na čip priamo do bytu a bezpečnostné protipožiarne vstupné dvere. K bytu patria 3 parkovacie státia v dvoch samostatných uzatvárateľných garážach, v ktorých nechýba ani ďalší úložný priestor (pivnica).

Dom stojí na kopci, v tichej ulici neďaleko autobusovej zastávky s rýchlym spojením na metro Anděl (8 minút). V blízkosti sa nachádza prírodná pamiatka Ctirad a prírodná rezervácia Prokopské údolí. Okrem odpočinku a relaxácie s množstvom jazierok, lomov, a skalných výbežkov je tu možnosť športového vyžitia a to aj s deťmi, pre ktoré sú tu vystavané najrôznejšie atrakcie ako pieskovisko, šmykľavky a preliezačky.

Interiér 229,83 m2, terasy 118,41 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    28945
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    230 m²
  • Terasa
    118 m²
  • Celková plocha
    348 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.