Byt, 3 izbový

Prvotriedny bezbariérový byt s terasou a predzáhradkou je súčasťou novo vznikajúceho komorného viladomu Na Petřinách 7 v obľúbenej časti Prahy 6 Břevnov len kúsok od Ořechovky. Skvelé spojenie električkou aj metrom, rýchly dosah centra aj letiska, všetka občianska vybavenosť a blízkosť zelene a športového vyžitia. Byt bol skolaudovaný a je pripravený k okamžitému nasťahovaniu.

Dispozíciu bytu na prízemí tvorí južne orientovaný 40 m2 obytný priestor s kuchyňou a jedálňou, ďalej hlavná spálňa s en-suite kúpeľňou, 2. spálňa, vstupná hala, 2 šatníky, kúpeľňa, samostatná toaleta, chodba a komora. Všetky 3 obytné miestnosti sú prepojené so záhradnou terasou.

Pocit voľného priestoru a dostatku vzduchu umocňuje takmer trojmetrová výška stropov a veľkoplošné okná "od podlahy k stropu". K vysokému štandardu patria dubové podlahy, podlahové vykurovanie, veľkoformátová dlažba, povrch terasy z tropického dreva, bezfalcové dvere, príprava na klimatizáciu, špičkové sanitárne vybavenie alebo bezpečnostné vstupné dvere (trieda 3). Podmienkou predaja bytu je kúpa dvoch parkovacích státí (cena jedného státia 420 000 CZK vr. DPH). Obyvateľom je k dispozícii spoločná záhrada s miestom pre grilovanie, relaxačnými zónami alebo pieskoviskom navrhnutým vyhláseným ateliérom záhradnej architektúry Flera.

V pešom dosahu je kompletná občianska vybavenosť vrátane pošty, jaslí, materské a základné školy aj gymnáziá rovnako ako zastávka električky a stanica metra linky A. Neďaleko je tiež poliklinika a nemocnica. Možnosti aktívneho odpočinku poskytuje neďaleká Ladronka a Obora Hvězda, tenisové kurty alebo pár minút jazdy vzdialený zimný štadión. K prechádzkam láka pokojná Břevnovská kláštorná záhrada. Pohodlie tunajšieho života zvyšujú tiež nákupné možnosti od malých farmárskych obchodíkov a pekárstvo po samoobsluhy a supermarkety.

Podlahová plocha podľa NOZ 129,4 m2, interiér 120,52 m2, terasa 46,1 m2, záhrada 29 m2.

Skutočná výmera plochy jednotky po ukončení projektu sa môže líšiť od výmery uvedenej v karte bytu.

Pre ďalšie informácie navštívte stránku projektu www.napetrinach7.cz.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    29967
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    130 m²
  • Terasa
    46 m²
  • Celková plocha
    176 m²
  • Záhrada
    29 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.