Byt, 4 izbový

Priestranný byt s balkónom sa nachádza na pokojnom mieste priamo pri parku Lužánky v najatraktívnejšej brnenskej lokalite Černá Pole. Byt je súčasťou projektu Hilleho 6, ktorý spočíva v kompletnej rekonštrukcii reprezentatívneho činžiaku v historizujúcom štýle. Vznikne tu 17 bytových jednotiek, ktoré budú zodpovedať súčasným nárokom na bývanie a zároveň si uchovajú dobovú atmosféru. Dokončenie je plánované na júl 2019.

Dispozíciu bytu na 1. podlaží bude tvoriť obytný priestor s kuchyňou a jedálňou, ďalej 2 spálne s priľahlým balkónom, kúpeľňa, samostatná toaleta, šatňa, pracovňa, komora a predsieň.

Projekt rekonštrukcie nájomného domu staviteľa F. A. Dvořáka prebieha podľa návrhu štúdia A77 architekti, ktorí sa oi. zameriavajú na rekonštrukciu pamiatok a sakrálnych stavieb. K vysokému štandardu vybavenia budú patriť trojvrstvové dubové parkety, vyhrievaná dlažba z prírodného kameňa, drevené kastlové okná s izolačnými sklami (do dvora eurookná), ateliérové strešné okná, historizujúce masívne kazetové dvere alebo sanitárne zariadenie prémiových značiek Duravit, Knief, AET, Geberit a Lavare. Vykurovanie bude plynovým kondenzačným kotlom a bude tu príprava na chladenie. Kúpna cena zahŕňa pivničnú kóju, obyvatelia budú mať prístup do zeleného vnútrobloku.

Dom stojí v bočnej tichej ulici v dôstojnej mestskej štvrti Černá Pole s množstvom historických stavieb a urastených stromov. Priamo pri námestí 28. októbra, v tesnej blízkosti parku Lužánky a neďaleko vily Tugenhat aj stredu mesta, ktorý je dostupný pešo alebo 1 zastávku električkou. V okolí je kompletná občianska vybavenosť: školy všetkých stupňov, reštaurácie, bary, kaviarne, pošta, obchody, ale tiež napríklad Mestské divadlo.

Interiér 88,7 m2, balkón 9 m2, pivnica 5,5 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    30808
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    89 m²
  • Balkón
    9 m²
  • Celková plocha
    98 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    D
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.