Byt, 3 izbový

Bývanie v pokojnej ulici len pár krokov od Slovanského ostrova a neďaleko obľúbenej Náplavky si môžete užívať v novo zrekonštruovanom byte, precízne vyladenom do posledného detailu. Byt, inšpirovaný poslednými trendmi interiérového dizajnu západných metropol, je umiestnený na 3. podlaží práve zrekonštruovaného secesného domu.

Takmer päťdesiatmetrová obývacia izba s jedálňou a otvorenou kuchyňou je orientovaná na západ do ulice. Pohľad z okien dvoch východných spální smeruje do konárov stromu v pokojnom vnútrobloku. Súčasťou interiéru je vstupná hala, šatník, toaleta pre hostí, kúpeľňa k obom spálňam (prvá so solitérnou vaňou, veľkým sprchovacím kútom a WC, druhá so sprchovacím kútom a samostatnou toaletou) a technická miestnosť.

Onyxová stena vo vstupnej hale zapôsobí hneď na prvý dojem, ktorý sa ešte umocní vo večerných hodinách, kedy podsvietenie plochy navodí pôsobivú atmosféru. V interiéri bol použitý taliansky mramor so špeciálnou impregnáciou proti nečistotám, a to nielen na dlažbu a obklady, ale aj pracovnú dosku kuchynskej linky. Ku kvalitnému vybaveniu patria dubové parkety so chevronovým vzorom, precízne repliky pôvodných dverí a okien, kuchynské spotrebiče Miele (indukčná varná doska, rúra, digestor, chladnička, mraznička a vinotéka), či dizajnové kúpeľne. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom Vaillant.

Dom získal po rekonštrukcii späť svoju pôvodnú noblesu, ktorú mu v roku 1905 vtlačil architekt Antonín Souček. Vďaka súčasnému investorovi so skúsenosťami z mnohých európskych i svetových metropol sa navyše priestor obohatil o svieži esprit.

Dom stojí v tesnej blízkosti mnohých významných budov a pamiatok, v lokalite spojenej s osobnosťou Václava Havla. V blízkosti sa nachádza napríklad Tančící dům, Mánes alebo Pravoslávny chrám sv. Cyrila a Metoda, kde sa ukrývali a položili život parašutisti po atentáte na R. Heydricha. Dnes je okolie plné útulných kaviarní, reštaurácií a obchodíkov. Kúsok od domu je Karlovo námestie s parkovou úpravou alebo Slovanský ostrov s Palácom Žofín, pešo možno dôjsť aj k Národnému divadlu. V rýchlom pešom dosahu sú stanice metra, električiek a autobusov.

Interiér 129 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    30984
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    129 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.