Byt, 3 izbový

Unikátny mezonetový loft v industriálnom štýle s 70metrovou terasou sa nachádza v objekte bývalého parného mlyna z r. 1909, ktorý sa pri poslednej rekonštrukcii v roku 2004 premenil na atraktívne miesto na bývanie v lokalite so všetkými službami a rýchlym dosahom centra.

Vstupnú úroveň na 3. podlaží tvorí veľkoryso poňatá obývacia izba (83 m2), kúpeľňa s WC, komora a predsieň. O úroveň vyššie sa nachádza otvorená galéria, 2 spálne, šatník a kúpeľňa s WC. Súčasťou bytu je aj veľká strešná terasa s pergolou a letnou kuchyňou a výhľadom na zalesnený vrch Bohdalec.

Súčasný vzhľad dostal byt v r. 2018. V interiéri je pôsobivo skombinovaná trojvrstvová dubová podlaha s kamennou a tehlovou mozaikou Devon, povrch terasy je z brazílskeho dreva Garapa. Špičkové kuchynské spotrebiče nesú značky Miele (parná rúra s mikrovlnnou, rúra na pečenie, chladnička, mraznička), Liebherr (vinotéka) a Küppersbusch (varná doska, umývačka), sanita a armatúry Catalano, Hatria, Riho a Grohe, vykurovacie telesá Zehnder. Zdrojom tepla je centrálna plynová kotolňa. Zeleň na terase udržuje automatická závlaha Gardena. Súčasťou vybavenia sú aj bezpečnostné protipožiarne vstupné dvere s trezorovým zámkom, zabezpečovací systém s napojením na PCO, zabudovaný príručný trezor. Kúpna cena zahŕňa aj sedacie súpravy a jedálenské stoličky Natuzzi a nábytok zákazkovej výroby. K jednotke prislúcha garážové státie. Objekt bývalého parného mlyna je bez výťahu, bol vystavaný na začiatku 20. storočia podľa projektu Bohumila Grófa a posledná rekonštrukcia prebehla v r. 2004.

Štvrť Nusle sa v posledných rokoch stáva čoraz obľúbenejším miestom k životu, vznikajú tu príjemné podniky, do nových bytov sa sťahujú ľudia vyžadujúci kvalitné služby. Funguje tu všetka infraštruktúra a centrum je vzdialené okolo 10 minút jazdy električkou aj autom alebo 5 minút vlakom - stanica bude čoskoro vďaka novému podchodu pohodlne dostupná od domu pešo. Ďaleko nie je do parku Jezerka, na Tyršův vrch s športoviskami a tenisovými kurtami či na Bohdalec, prechádzkou možno pohodlne dôjsť aj do Grébovky.

Interiér 145,8, terasa 70,6 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    31048
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    6 700 Kč mesačne
  • Podlahová plocha
    146 m²
  • Terasa
    70 m²
  • Celková plocha
    216 m²
  • Parkovanie
    garážové státie
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.