Byt, 3 izbový

Byt s garážovým státím a západne orientovanou lodžiou je umiestnený na 7. podlaží novostavby rezidenčného komplexu Port Karolína z roku 2019. Výhodná lokalita na rozhraní Nového Mesta a Karlína umožňuje rýchly dosah centra a ponúka kompletné služby vrátane športového vyžitia.

Dispozíciu tvorí obývacia izba s kuchyňou, jedálňou a lodžiou s výhľadom až na park na Vítkove a Žižkovskú vežu, ďalej 2 spálne orientované do pokojnej zóny na Rohanskom ostrove, kúpeľňa (so sprchovacím kútom), samostatná toaleta a vstupná hala s technickým zázemím.

Do štandardu vybavenia patria vymurované priečky, kvalitné laminátové podlahy, francúzske okná s elektricky ovládanými predokennými žalúziami, bezpečnostné vstupné dvere a vstup / vjazd do domu na čip (alebo na GSM bránu). Súčasťou služieb obyvateľom je správca, recepcia, spoločná strešná terasa, kolkáreň a umývačka bicyklov, v podzemnej garáži sú vyhradené miesta pre návštevy. Kúpna cena zahŕňa 1 garážové státie a murovanú pivnicu.

Z pôvodne priemyselného Karlína sa počas niekoľkých posledných rokov stala prestížna štvrť spĺňajúca vysoké nároky na bývanie a udávajúca trendy mestského bývania. Štvrť je obľúbená najmä pre blízkosť všetkých služieb a centra, kam sa dá dostať nielen električkami a metrom, ale aj pešo. Rezidencia je zasadená medzi stromami priamo pri cyklotrase, kúsok od stanice metra a zastávky električiek Křižíkova a tiež od prievozu "Hol-Ka", ktorý umožňuje veľmi rýchle spojenie s Holešovicami. Potraviny, kaviarne, bistrá, reštaurácie, pošta, poliklinika, lekárne, obchodíky, kultúrny priestor Forum Karlin alebo golfový klub, všetko je v pešom dosahu.

Podlahová plocha 83,7 m2, lodžia 6,3 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    32004
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    84 m²
  • Loggia
    6 m²
  • Celková plocha
    90 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.