Byt, 3 izbový

Priestranný klimatizovaný byt s 2 balkónmi, vysokými stropmi a zachovanými pôvodnými architektonickými aj zdobnými prvkami je súčasťou secesného domu s výťahom stojaceho na jednej z najprestížnejších pražských adries, v Pařížskej ulici s luxusnými butikmi svetových značiek.

Byt sa nachádza na 4. podlaží, kde je len jedna ďalšia bytová jednotka. Obývacia izba s balkónom a kuchyňou je orientovaná na juhozápad do Pařížskej triedy rovnako ako 1 spálňa. Hlavná spálňa s en-suite kúpeľňou, šatníkom / komorou a balkónom má okná do pokojného vnútrobloku. Ďalej je tu kúpeľňa a oddelené toalety prístupná zo vstupnej haly.

Návrh interiéru je od štúdia Donlič Interior Design. Moderné vybavenie zahŕňa kuchynskú linku so spotrebičmi Siemens a Miele, sanitárne zariadenia Hansgrohe a klimatizáciu v celom byte. K histórii budovy odkazujú veľké špaletové okná s pôvodnými kľučkami, kazetové dvere so sklenenými pieskovanými výplňami, originálny maľovaný strop či dubové parkety. Výška stropov je 4 metre. Vykurovanie zabezpečuje plynový kotol Vaillant, dlažba v kúpeľniach je vyhrievaná. K jednotke prislúcha pivnica.

Renovovaný dom stojí v srdci Starého Mesta, len pár krokov od Staronovej synagógy či kostola U Salvátora a minútu chôdze od Staromestského námestia. V okolí je veľké množstvo luxusných obchodov, špičkových reštaurácií, útulných kaviarní, historických pamiatok a kultúrnych stánkov, miesto je pohodlne dostupné električkou aj metrom.

Predaj formou prevodu spoločnosti.

Interiér 117 m2, podľa vyhlásenia vlastníka 111,7 m2, balkón do Parížskej cca 2 m2, balkón do vnútrobloku cca 2 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    32276
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    117 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.