Byt, 4 izbový

Moderný rodinný dom (polovica dvojdomu) so saunou a južne orientovanou záhradou stojí na unikátnom mieste v Troji. Lokalita poskytuje dokonalý pokoj, súkromie a množstvo zelene, zároveň je dobre dostupná autom aj MHD (10 minút na výstavisko, 20 minút do Palladia) a zastávka je vzdialená 1 minútu chôdze od domu.

Dispozícia je účelne rozdelená na spoločenskú a privátnu zónu. Prízemie tvorí obývacia izba s jedálňou, kuchyňa, vstupná hala a toaleta. Vzdušná obývacia izba s celoplošnými oknami má priamy vstup do pekne upravenej záhrady. Na poschodí je hlavná spálňa s en-suite kúpeľňou, ďalšie 2 spálne a zdieľaná kúpeľňa. Suterén je využitý na technickú miestnosť a nadväzujúcu garáž.

Nehnuteľnosť bola postavená pred cca 10 rokmi, interiér je vybavený kvalitnými materiálmi: drevené plávajúce podlahy a eurookná, betónové schodisko obložené drevom, kamenná pracovná kuchynská doska. K pohodliu a pohode prispieva sauna a vírivka na záhrade alebo krb na drevo v obývacej izbe. V dome je dostatok úložných priestorov: pivnica, garáž a priestor pod terasou. Okrem garáže možno parkovať aj na 2 vonkajších stojiskách pod prístreškom. Záhrada je kultivovaná s vysokými stromami, dom má zabezpečovacie zariadenie. Vykurovanie a ohrev vody je zabezpečený plynovým kotlom.

Miesto umožňuje veľmi pokojné a romantické bývanie. Okolie s množstvom prírodných pamätihodností charakterizujú lesy, lúky, rieka a skaly, kúsok po pohodlnej cykloceste je možné dôjsť do zoologickej aj botanickej záhrady. Kompletná občianska vybavenosť je vzdialená pár minút jazdy autom či autobusom.

Úžitková plocha 140 m2, zastavaná plocha 62 m2, záhrada 178 m2, pozemok 240 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    32322
  • Predajná cena
    Predané
  • Celková plocha
    130 m²
  • Záhrada
    178 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    C
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.