Byt, 4 izbový

Prakticky riešený klimatizovaný byt s 2 južne orientovanými terasami a zimnou záhradou je umiestnený na najvyššom, 5. podlaží moderného rezidenčného komplexu s podzemnou garážou, nonstop recepciou, ostrahou, privátnym udržiavaným parkom a detským ihriskom vo vnútrobloku. Vyhľadávaná štvrť Podolí ponúka dostatok zelene, skvelú dopravnú dostupnosť a široké možnosti športového vyžitia.

Vstupná úroveň tvorí hosťovská izba s nadväzujúcou zimnou záhradou a slnečnou terasou, ďalej predsieň, komora so šatníkom a kúpeľňa (masážny sprchovací box, WC, umývadlo, vykurovací rebrík). Na 2. úrovni, prístupnej po cca 6 schodoch, sa nachádza obývacia izba s kuchyňou, jedálňou a vstupom na obe terasy, hlavná spálňa s francúzskym oknom na terasu, 2. spálňa, kúpeľňa (masážna vaňa, umývadlo, vykurovací rebrík), oddelené toalety a šatník s prípojkou na práčku a sušičku. Privátna zóna so spálňami je od spoločenskej časti oddelená chodbou.

Vybavenie zahŕňa 3 klimatizačné jednotky, kuchynskú linku so spotrebičmi AEG a Whirlpool, drevené eurookná, podsvietenie podhľadu obývacej izby, vstavané skrine alebo tapety. Podlahy sú drevené, laminátové a s dlažbou. K jednotke prislúcha pivnica a garážové státie.

Kúsok od domu je autobusová zastávka, spoje zastavujú pri stanici metra Pankrác alebo na zastávkach električiek (napríklad Podolská vodárna či Pražského povstání). V pešom dosahu je materská i základná škola, niekoľko reštaurácií, obchody, pošta, lekáreň, detské ihriská, futbalový klub a športový areál. V blízkosti vedie obľúbená cyklotrasa pozdĺž Vltavy, neďaleko je plavecký štadión a Žluté lázně, len pár minút autom golfový areál Hodkovičky. Prechádzkou možno dôjsť na Vyšehrad s rozľahlým parkom s mnohými tajomnými zákutiami a krásnym výhľadom do údolia rieky a na mesto.

Interiér 115,2 m2, zimná záhrada 12,2 m2, terasa 31,6, balkón 7,5 m2, pivnica 5,6 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    32360
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    127 m²
  • Terasa
    39 m²
  • Celková plocha
    166 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.