Byt, 2 izbový

Ateliér s 2 samostatnými izbami, zimnou záhradou, balkónom a krásnymi výhľadmi na Vltavu a protiľahlé skaly je umiestnený na 4. podlaží obytného komplexu River Lofts, ktorého súčasťou je podzemná garáž a starostlivo udržiavaný privátny park so stromami, lavičkami, záhonmi a detským ihriskom.

Interiér tvorí obývacia izba s kuchynským kútom, jedálňou a balkónom nadväzujúcim na interiér presklenou posuvnou stenou, ďalej spálňa so zimnou záhradou, šatníkom a en-suite kúpeľňou (vaňa so sprchovou zástenou, WC, umývadlo, vykurovací rebrík), samostatná toaleta, komora s práčkou a sušičkou a predsieň.

Vybavenie zahŕňa drevené podlahy, veľkoformátové eurookná s vnútornými žalúziami, kuchynskú linku so spotrebičmi Whirlpool (varná doska indukčná), práčku a sušičku Whirlpool 6th sense, bezpečnostné vstupné dvere, osvetlenie balkóna a videotelefón. K jednotke prislúcha garážové státie a pivnica, oboje umiestnené pár krokov od výťahu. Na spoločnej zavlažovanej záhrade sú okrasné aj úžitkové záhony, rastúce bylinky sú rezidentom voľne k dispozícii. Celá záhrada je z dôvodu bezpečnosti oplotená.

Projekt je zasadený do príjemnej lokality v tesnej blízkosti rieky. V susedstve práve prebieha revitalizácia holešovickej náplavky, po ktorej dokončení tu bude lávka, promenáda aj cyklotrasa. Už teraz tu funguje komunitná záhrada Prazelenina, kde ľudia zahradničia, grilujú a bavia sa. Kompletná občianska vybavenosť je v rýchlom dosahu, len pár minút chôdze je Ortenovo námestie a trieda Komunardů s obchodmi, službami, školami, električkovými zastávkami, reštauráciami, bistrami a kaviarňami. V pešom dosahu je stanica metra linky C Nádraží Holešovice.

Interiér 62,3 m2, balkón 10,5 m2, zimná záhrada 5,7 m2, pivnica 2,7 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    32379
  • Predajná cena
    Predané
  • Poplatky za služby
    4 976 Kč mesačne
  • Podlahová plocha
    68 m²
  • Balkón
    11 m²
  • Celková plocha
    79 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.