Byt, 4 izbový

Rodinný byt s osmdesiatmetrovou južnou terasou a garážovým státím je umiestnený na 4. podlaží komorného rezidenčného projektu, ktorý práve vzniká v susedstve prvorepublikovej vilovej štvrti na rozhraní Žižkova, Strašníc a Malešíc. Plánovaný termín kolaudácie august 2019.

Priestrannej dispozícii dominuje veľký juhovýchodný obytný priestor s kuchyňou, jedálňou a slnečnou terasou. Ďalej sú tu 2 spálne aj s prístupom na terasu, 3. spálňa s vlastným šatníkom a kúpeľňou (vaňa, sprchovací kút, dvojumývadlo, WC), 2. kúpeľňa (vaňa, sprchovací kút, dvojumývadlo, WC), 2. šatník, oddelené toalety, veľká vstupná hala a komora s prípojkou na práčku a sušičku.

Byt bude dokončený vo vysokom štandarde, do ktorého patria oi. drevené eurookná s izolačnými trojsklami, drevené trojvrstvové podlahy dub country (ľahko kartáčovaný povrch s matným lakom), keramická dlažba Graniti Fiandre, bezfalcové interiérové dvere Dextüra a vstupné bezpečnostné dvere (3. tr.), rekuperačná jednotka zn. Atrea s možnosťou nastavenia pomocou webového rozhrania, dizajnové vypínače a zásuvky Legrand, TV a dátová zásuvka vo všetkých obytných miestnostiach a videotelefón. Bude tu príprava na klimatizáciu, na vonkajšie, elektricky ovládané žalúzie, markízu s el. pohonom a na inteligentný systém domácnosti (na ovládanie žalúzií a vykurovania). Zdrojom tepla a teplej vody je plynový kotol a tepelné čerpadlo. Kúpna cena zahŕňa garážové státie a pivnicu. Stavba je z kvalitných materiálov, vnútorné priečky murované, medzibytové steny murované s akustickou a tepelnou izoláciou, konštrukčný systém masívny murovaný z ekologických vápenopieskových blokov. Vstup do domu a vjazd do garáže bude na čip. Obyvatelia budú mať prístup na privátnu záhradu s unikátnym, viac než storočným cédrom.

Autobusové linky jazdia 2 minúty k stanici metra Želivského alebo 15 minút do centra k prestupnej stanici liniek metra B a C Florenc. V okolí je kompletná občianska vybavenosť: obchody vrátane supermarketu, školy (niekoľko materských škôl, základné, stredné i gymnázium), poliklinika, lekáreň a široký výber športovísk (napríklad tenisové kurty, squash, bedminton, bowling, detské ihriská). Bývanie spríjemňuje množstvo zelene, blízko je do revitalizovaného Malešického parku, Malešického lesa pretkaného pešími aj cyklistickými chodníkmi alebo parku Židovské pece.

Úžitková plocha 156,3 m2, terasa 81,46 m2.

Byt je ponúkaný formou predaja obchodného podielu v spoločnosti, na transakciu sa tak nevzťahuje daň z nadobudnutia nehnuteľnosti.

Pôdorys

  • Pôdorys 1
  • Pôdorys 2

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    32608
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    157 m²
  • Terasa
    81 m²
  • Celková plocha
    238 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.